Cele mai citite
 


Curtea de Apel Suceava menţine arestarea preventivă a medicului Teodoriu
marţi, 30 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul Liliana Teodoriu, trimis în judecată pentru 49 de cazuri de corupţie, va rămâne în arest preventiv, potrivit unei sentinţe date luni de Curtea de Apel Suceava.
Magistraţii suceveni au respins recursul medicului, menţinând măsura dispusă, săptămâna trecută, de Tribunalul Botoşani privind prelungirea cu 60 de zile a mandatului de arestare preventivă pe numele său.
Liliana Teodoriu este acuzată că, în calitatea de medic primar la Cabinetul de expertiză şi recuperare asupra capacităţii de muncă din cadrul Casei Judeţene de Pensii Botoşani, a pretins şi primit de la pacienţii săi sume de bani şi alte foloase materiale în vederea eliberării deciziei privind capacitatea de muncă a persoanei, cu scopul acordării sau menţinerii unui grad de invaliditate.
Potrivit rechizitoriului, prejudiciul creat de Teodoriu se ridică la 20.170 de lei şi 150 de euro, bani pe care i-a primit cu titlu de mită de la pacienţii săi. Procurorii au cerut confiscarea sumei.
Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au în lucru şi un alt dosar în care Teodoriu este cercetată pentru alte peste 100 de cazuri de corupţie. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Fost medic trimis în judecată pentru 131 de infracţiuni de corupţie Botoşani, 15 sep/ Agerpres/- Un fost medic din Botoşani a fost trimis în judecată, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea unui număr de 131 infracţiuni de luare de mită, dintre care 38 în formă continuată, şi a 20 de infracţiuni de abuz în serviciu, se arată într-un comunicat...
Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu va fi judecată în stare de arest pentru luare de mită Medicul Liliana Teodoriu, care a fost trimisă, miercuri, în judecată pentru 49 de infracţiuni de luare de mită în formă continuată şi luare de mită, va fi judecată în stare de arest preventiv.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 100 de pacienţi va fi pus în libertate Fostul şef al Comisiei de expertiză şi evaluare medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, Liliana Teodoriu, care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată, va fi pusă în libertate, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Curtea de Apel Suceava.
DNA: Medici din Argeş, trimişi în judecată pentru mită în cazul pensionărilor anticipate Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a celor doi medici de la Serviciul de Expertiză a Capacităţii de Muncă de la Casa Judeţeană de Pensii şi Asigurări Sociale Argeş pentru mită în cazul pensionărilor anticipate.
Şefa Biroului de Expertiză Medicală Călăraşi, trimisă în judecată pentru luare de mită Ileana Corina Dima, şefa Biroului de Expertiză Medicală Călăraşi şi medic primar expertiză medicală în cadrul Cabinetului de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă Lehliu - Gară, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită în formă continuată (130 acte materiale)...