Cele mai citite
 


Satu Mare: 1,5 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la UPU
marţi, 30 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a aprobat, luni, alocarea sumei de 1,5 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Preşedintele CJ Satu Mare, Csehi Arpad, a declarat că banii provin de la Ministerul Sănătăţii şi sunt necesari pentru a putea finaliza lucrărilor de extindere a UPU.
Iniţial valoarea contractului 'Reabilitare şi Extindere Spital Judeţean de Urgenţă Satu Mare' era de 4 milioane de lei fără TVA, banii provenind de la Ministerul Sănătăţii şi din bugetul judeţului, dar, ulterior, din cauza unor modificări aduse proiectului a fost necesară alocarea suplimentar a sumei de 1,5 milioane de lei aprobată luni de CJ.
După finalizarea lucrărilor la UPU vor exista toate circuitele şi specializările cerute în situaţii de urgenţă. Ambulanţele vor avea acces în interiorul unităţii, astfel că transportul pacienţilor va fi mult mai operativ.
Totodată, urmează achiziţionarea aparaturii medicale, Satu Mare urmând să aibă una dintre cele mai moderne unităţi din regiune. Inaugurarea UPU este programată pentru luna septembrie. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Bani pentru finalizarea Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Ministerul Sănătăţii a alocat încă 1,5 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Satu Mare: Licitaţie pentru extinderea Spitalului Judeţean Consiliul Judeţean Satu Mare organizează o licitaţie deschisă pentru reabilitarea şi extinderea Spitalului Judeţean de Urgenţă, contract estimat la 4 milioane de lei, fără TVA.
Satu Mare: Încep lucrările la noua Unitate de Primire Urgenţe Lucrările pentru construirea noii Unităţi de Primire Urgenţe (UPU), în prelungirea Spitalului Judeţean Satu Mare, vor începe peste câteva zile, organizarea de şantier fiind în desfăşurare.
Alba: Secţia UPU a spitalului din Alba Iulia, în modernizare şi extindere în următoarele patru luni Secţia Unităţii de Primiri Urgenţă (UPU) a spitalului din Alba Iulia va intra, de săptămâna viitoare, în reabilitare, lucrările fiind estimate a dura patru luni, perioadă în care activitatea se va desfăşura pe un spaţiu mult restrâns.
Ministerul Sănătăţii a solicitat o anchetă la Spitalul de Urgenţă Satu Mare Ministerul Sănătăţii a solicitat conducerii Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare ca împreună cu o echipă de control de la Consiliul Judeţean să efectueze o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, pentru a vedea condiţiile igienico-sanitare şi modalitatea în care sunt trataţi pacienţii...
Satu Mare: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă a demisionat Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, Adrian Marc, a anunţat miercuri că renunţă la funcţie, după un mandat de trei ani, subliniind că decizia sa nu are legătură cu decizia Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare de a suspenda activitatea unui corp al Secţiei de Interne a spitalului...