Cele mai citite
 


Timiş: Bărbat mort, după ce s-a aruncat de la etajul IX al Spitalului Judeţean
marţi, 30 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat s-a sinucis luni după-amiază aruncându-se de la ultimul etaj al Spitalului Judeţean din Timişoara.
Potrivit Poliţiei Timiş, bărbatul avea 81 de ani şi era internat la secţia de neurologie, la etajul IX al spitalului. De dimineaţă i s-au făcut un set de analize şi urma să primească rezultatele. La el se afla fiica lui, în vizită, iar, la un moment dat, bătrânul i-a spus că iese la toaletă, dar nu s-a mai întors. Alarmată că tatăl său întârzie, femeia a plecat după el şi a găsit uşa toaletei închisă, dar a auzit cum se deschide geamul şi o bubuitură puternică.
'Bărbatul a decedat pe loc, la impactul cu solul. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea.
Acesta nu este primul caz când din toaletele de la etajele superioare ale Spitalului Judeţean din Timişoara bolnavii incurabil se aruncă în gol, pentru a pune capăt suferinţelor. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Anchetă a Gărzii de Mediu în cazul unui depozit clandestin de deşeuri medicale Garda de Mediu Timiş a demarat o anchetă, luni, după ce a fost sesizată de mai mulţi vânători că pe un câmp de lângă Timişoara au găsit o groapă de gunoi clandestină, unde au fost aruncate deşeuri medicale.
Timiş: Un actor a decedat din cauza unei infecţii a măduvei spinării Timişoara, 20 mar /Agerpres/ - Un actor al Teatrului Naţional Timişoara, Ioan Strugari, în vârstă de 29 de ani, a decedat, duminică, la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma unui stop cardiac provocat de o infecţie a măduvei spinării.
Timiş: Bărbat diagnosticat cu gripă AH1, din Deva, decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' Un bărbat de 39 de ani, din Deva a decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, fiind diagnosticat cu gripă de tip AH1, conform reprezentanţilor spitalului.
Timiş: Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara, audiate în cazul arhitectei Casei Poporului Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara au fost audiate în ultimele zile la Poliţia Timiş, în calitate de martori, în legătură cu cazul fostei paciente Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului.
Timiş: Linia automată de analize medicale de la Spitalul Judeţean, unică în ţară, a intrat în funcţiune Spitalul Judeţean Timişoara a pus în funcţiune o linie automată de analize ultraperformantă, unică în ţară, care poate realiza până la patru sute de tipuri de analize pe oră şi poate stoca zece mii de probe, iar preţul analizelor este la jumătatea celor care se practică în restul laboratoarelor.
Timiş: O sută de părinţi au refuzat vaccinarea antirujeolă în iulie; în septembrie - 13 cazuri confirmate de copii cu această infecţie Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş are în evidenţe un număr de 13 cazuri confirmate de rujeolă în luna septembrie, în condiţiile în care în iulie o sută de părinţi au refuzat vaccinarea antirujeolă a bebeluşilor.