Cele mai citite
 


Botoşani: Nou-născut intoxicat cu nitriţi
miercuri, 31 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou-născut a fost internat la Spitalul de Copii din Botoşani cu intoxicaţie cu nitriţi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul spitalului, medicul Livia Mihalache. Potrivit acesteia, micuţul este din localitatea Tătărăşeni- comuna Havârna şi a ajuns în stare critică după ce a consumat lapte preparat cu apă contaminată cu nitriţi.
După ce a fost hrănit, micuţul s-a învineţit şi a început să se sufoce.
"Copilul de numai 29 de zile a fost adus cu cianoză generalizată. I-a fost administrat tratament iar evoluţia este favorabilă", a afirmat Mihalache.
Medicii recomandă părinţilor să utilizeze pentru prepararea hranei copiilor doar apă verificată din punct de vedere al potabilităţii. AGERPRES/(A- Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Copil de 27 de zile, intoxicat cu nitriţi Botoşani, 1 nov/ Agerpres/ - Un bebeluş de doar 27 de zile a ajuns, luni, la Spitalul de Copii din Botoşani în stare critică, din cauza unei intoxicaţii cu nitriţi, a declarat, pentru AGERPRES, managerul spitalului, Livia Mihalache.
Vaslui: Bebeluş de o lună, intoxicat cu nitriţi Un bebeluş în vârstă de doar o lună din localitatea vasluiană Creţeşti, a ajuns în stare critică la spital, medicii suspectând o intoxicaţie cu nitriţi, de la apa pe care mama o folosea la prepararea hranei micuţului.
Botoşani: A murit după ce s-a intoxicat cu fumul emanat de mâncarea pe care o gătea Botoşani, 5 sep /Agerpres/- O femeie în vârstă de 68 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani, unde a fost internată cu intoxicaţie cu fum, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Daniela Gheorghiescu...
Galaţi: Sugar intoxicat cu nitraţi şi nitriţi de la apa din fântână Un bebeluş de aproape trei luni, din comuna Oancea, a fost adus de părinţi, vineri, în stare gravă, la spitalul de Pediatrie Sf. Ioan din Galaţi, după ce a suferit o intoxicaţie cu nitraţi şi nitriţi de la apa din fântână pe care mama lui a folosit-o pentru a-i pregăti ceai.
Botoşani: Nou-născut decedat în maternitate la câteva ore după naştere Botoşani, 21 nov/ Agerpres/- Un copil nou-născut a murit, în noaptea de luni spre marţi, în Maternitatea Botoşani, iar părinţii acestuia acuză medicii de malpraxis. Fetiţa, care a fost născută cu o greutate de 3.590 de grame, a fost transferată din sala de naşteri pe secţia de terapie intensivă, iar...
Botoşani: Mamă căutată de poliţişti pentru că şi-a abandonat nou-născutul în maternitate O femeie de 23 de ani este căutată de poliţişti după ce şi-a abandonat, miercuri după-amiază, copilul nou-născut în Secţia de obstretică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani.