Cele mai citite
 


Arad: Pregătirea unităţilor de învăţământ în vederea începerii noului an şcolar, în atenţia Prefecturii
vineri, 2 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toate unităţile şcolare din judeţul Arad vor fi verificate, începând de joi, până pe 8 septembrie, în vederea începerii în cele mai bune condiţii a noului an şcolar.
În acest sens, printr-un ordin de prefect, în judeţul Arad s-au constituit echipe mixte alcătuite din reprezentanţi ai Prefecturii, Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru verificarea stadiului lucrărilor de construcţie şi de reabilitare a unităţilor de învăţământ.
Totodată, controalele vor viza asigurarea de către consiliile locale a fondurilor necesare pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii şcolare, inclusiv în ceea ce priveşte încălzirea cu combustibili, dar vor fi urmărite şi protecţia unităţilor şcolare, a siguranţei elevilor şi a personalului didactic, precum şi condiţiile igienico-sanitare în toate unităţile de învăţământ din judeţ.
''Posturile de poliţie locală din localităţile controlate vor participa alături de reprezentanţii unităţilor administrativ - teritoriale şi conducerile din şcoli, în vederea analizei modului de asigurare a protecţiei în unităţile şcolare'', a declarat, joi, pentru AGERPRES, prefectul Laurenţiu Călin Bibarţ. AGERPRES/(A - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Directorul executiv al DSP, suspendat din funcţie Arad, 11 mar /Agerpres/- Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Arad, dr. Gabriela Ţârle, a fost suspendat din funcţie, prin Ordin al Ministerului Sănătăţii, măsura intrând în vigoare la finalul săptămânii trecute.
Arad: În judeţul Arad au fost confirmate 92 de cazuri de gripă nouă Arad, 6 dec /Agerpres/ - Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, a declarat că în judeţ au mai fost confirmate două cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 92, în ultimele...
Arad: Infecţii cu rotavirus în două secţii pediatrice ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Medicii Direcţiei de Sănătate Publică Arad au identificat, în urma controlului coproantigenic efectuat în cele trei secţii pediatrice ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, patru cazuri pozitive pentru rotavirus, dintre cele douăsprezece probe de scaun analizate, toate negative pentru...
Directorul executiv al DSP Arad susţine că a descoperit aparatură de supraveghere în autoturismul de serviciu Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Arad, dr Gabriela Ţârle, a depus o sesizare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, după ce a descoperit în autoturismul de serviciu aparatură de supraveghere audio-video.
Ministerul Sănătăţii a cerut DSP Arad să verifice produsele pentru slăbit consumate de tânăra care a decedat Ministerul Sănătăţii a cerut inspectorilor sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Arad să demareze o verificare în cazul produselor pentru slăbit consumate de către tânăra din Arad care a decedat săptămâna aceasta.
Arad: Preşedintele CJ Nicolae Ioţcu cere demisia primarului oraşului Lipova Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, solicită public demisia primarului oraşului Lipova, Mircea Jichici, pe care îl acuză de 'gestionarea defectuoasă a banului public'.