Cele mai citite
 


Renumitul chirurg Alexandru Pesamosca a murit
vineri, 2 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Marele chirurg Alexandru Pesamosca a decedat miercuri seara în urma unui stop cardiac, la Spitalul "Marie Curie", a declarat joi pentru AGERPRES prof. dr. Gheorghe Burnei, şeful secţiei de ortopedie a spitalului.
El a spus că este un moment trist pentru colectivul spitalului şi a menţionat că familia prof. Pesamosca doreşte ca acest moment să fie cât mai discret.
În urmă cu două luni prof. dr. Alexandru Pesamosca a fost internat la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca în stare gravă, având o insuficienţă respiratorie severă.
Renumit chirurg pediatru, Alexandru Pesamosca avea 81 de ani. El locuia de mai mulţi ani într-o încăpere din Spitalul "Marie Curie" (fostul Budimex) din Bucureşti.
AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Înmormântarea prof. dr. Alexandru Pesamosca va avea loc sâmbătă la prânz, în curtea Spitalului ''Marie Curie'' Prof. dr. Alexandru Pesamosca este depus şi va rămâne până în ziua înmormântării în bisericuţa din curtea Spitalului de copii ''Marie Curie''.
Înmormântarea prof. dr. Alexandru Pesamosca a avut loc sâmbătă, în curtea Spitalului ''Marie Curie'' Prof. dr. Alexandru Pesamosca va fi înmormântat sâmbătă, lângă bisericuţa din curtea Spitalului de copii ''Marie Curie'', potrivit dorinţei sale şi a membrilor familiei.
Prof. Alexandru Pesamosca, condus pe ultimul drum de sute de români Sute de oameni, printre care foarte mulţi pacienţi, l-au condus sâmbătă pe ultimul drum pe prof. dr. Alexandru Pesamosca, acesta fiind înmormântat cu onoruri militare lângă bisericuţa din curtea Spitalului de copii ''Marie Curie'', al cărei ctitor a fost.
Denis Stănescu ('Marie Curie'): Şapte copii cu sindrom hemolitic-uremic - în continuare internaţi; trei în stare gravă Şapte copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt în continuare internaţi la Spitalul "Marie Curie", trei dintre aceştia în stare gravă pe secţia de Terapie Intensivă, iar patru la Nefrologie, prezentând o stare bună, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Denis Stănescu...
Medic "Marie Curie": Un copil e la Terapie Intensivă, alţi şase sunt internaţi pe secţia de Nefrologie Medicul Loredana Popa, de la Spitalul Marie Curie, a declarat duminică dimineaţa că pe secţia Nefrologie a spitalului sunt internaţi şase copii, iar un altul se află la Terapie Intensivă.
O fetiţă cu sindrom hemolitic-uremic a murit la Spitalul 'Marie Curie' (surse) O fetiţă diagnosticată cu sindrom hemolitic-uremic, care era internată la Spitalul "Marie Curie", a decedat în noaptea de duminică spre luni, au declarat pentru AGERPRES surse medicale.