Cele mai citite
 


Noul centru stomatologic Swiss Ecodent Clinic va ofera o modalitate unica de abordare a fiecarui pacient
vineri, 2 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 
  
Centrul Stomatologic Swiss Ecodent Clinic din strada Rahmaninov nr. 2 A a fost inaugurat pe data de 1 septembrie 2011, in cadrul unei receptii de gala, onorata de reprezentanti ai media si ai inaltei societati bucurestene.

 

 

 
 
 
Ecodent  cuprinde si ofera intreaga gama de servicii stomatologice, sustinute de o echipa profesionista, cu experienta de lucru internationala si dotari de ultima generatie.

Intreaga desfasurare a activitatilor din cadrul clinicii respecta principiul elvetian, accentul fiind pus pe calitatea serviciilor, siguranta si discretie. Astfel, respectarea programărilor este un punct crucial in desfasurarea activitatii, conform cu caracterul elvetian al companiei, clinica facandu-si un titlu si o datorie de onoare pentru respectarea programarilor. La Swiss Ecodent Clinic, pacientii nu vor astepta niciodata in salile de asteptare.
 
Echipa medicala reuneste specialisti cu competente in protetica si implantologie dentara, chirurgie, endodontie, parodontologie, profilaxie si cosmetica dentara. Intreaga activitate a clinicii este coordonata de catre medicul stomatolog Dr. Dr. Christian Marmandiu (doctorand si masterand in chirurgie-implantologie, cu activitate de peste 20 de ani si experienta a peste 10.000 de implanturi inserate, competentele sale fiind international recunoscute in Elvetia, Germania si SUA) si de catre Prof. Dr. Ion Patrascu. Specializarile continue ale medicilor nostri mentin know-how-ul profesional la cele mai inalte standarde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dr. Dr. Christian Marmandiu: “ La Swiss Ecodent Clinic, personalul medical este
implicat si dedicat pentru a oferi pacientilor asistenta si servicii la standarde de performanta, calitatea igienei fiind definitorie pentru activitatea noastra. Cunostintele si experienta vasta in domeniul practicii stomatologiei se regasesc in modalitatea terapeutica de abordare a fiecarei situatii, pacientii beneficiind de tratamente personalizate, raportate specific la fiecare diagnostic.”
 
Prof. Dr. Ion Patrascu: „Folosim in clinica noastra laserul dentar, atat in cazurile de chirurgie, parodontologie, cat si ultima evolutie in albirea dintilor”.
 
Acest procedeu este unul mult mai rapid, cu mai putine dureri in timpul si post tratament, avand si o durata mai lunga de mentinere a albului.
Investitia necesara deschiderii centrului s-a ridicat la aproape 1 000 000 de euro, in care este inclusa aparatura de ultima generatie, marca Kodak.
 
Echipamentele de radiologie panoramica si retro-alveolara digitala genereaza imagini de inalta calitate, cu rezolutie ridicata, evidentiind cu acuratete cele mai importante detalii clinice si reducand riscul iradierii conventionale cu 90%, datorita tehnologiei 100% computerizate.
 
Fiecare interventie chirurgicala, mai ales cele implantologice, necesita o tomografie (imagine 3D), in scopul de a avea informatia maxima despre campul operator. Pregatim optim fiecare pacient in vederea rezolvarii cazului in cel mai bun mod cu putinta.
 
 
Mai multe informatii la telefon: 021.9394 sau pe
 
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
GALA OAMENII TIMPULUI INTERVIU/Norina Consuela Forna: Performanţa înseamnă profesionalism dus până la rang de sacrificiu Prof. univ. dr. Norina Consuela Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Gr.T.Popa'' din Iaşi, a primit în cadrul Galei Oamenii Timpului, eveniment care s-a desfăşurat sâmbătă seara pe scena Naţionalului ieşean, premiul la categoria "Sănătate",...
Centru de excelenţă în chirurgie variatică la Spitalul Delta Hospital Un nou centru medical privat cu spital şi ambulatoriu, Delta Hospital, cu amenajări specifice, obligatorii şi necesare îngrijirii pacienţilor supraponderali a fost inaugurat luni.
Braşov: Primul centru privat specializat în implant cohlear din România Primul centru privat specializat în implant cohlear din România s-a inaugurat joi, la spitalul Sf. Constantin din Braşov.Centrul beneficiază de investiţii de peste 300.000 de euro, are trei săli de operaţie şi este dotat cu aparatură de ultimă generaţie produsă de lideri mondiali în domeniu, precum şi...
Spitalul Monza a inaugurat Secţia de chirurgie cardiovasculară pediatrică Spitalul Monza Bucureşti a inaugurat vineri Secţia de chirurgie cardiovasculară pediatrică, un departament deja operativ, dotat cu o infrastructură special proiectată, care deţine tehnologie de ultimă generaţie şi unde lucrează o echipă de medici profesionişti, cu experienţă şi continuitate profesională...
Arad: În premieră, la Arad a fost efectuată o operaţie pe cord deschis O intervenţie chirurgicală (laparoscopică - n.r.) pe cord deschis a fost efectuată, în premieră pentru Arad şi pentru vestul României, la Clinica de chirurgie cardio-vasculară din cadrul Centrului de chirurgie laparoscopică 'Sfântul Gheorghe'.
Prahova: Investiţie de aproximativ o jumătate de milion de euro într-un centru stomatologic, la Câmpina O investiţie de aproximativ o jumătate de milion de euro într-un centru stomatologic a fost inaugurată, la începutul acestei săptămâni, în municipiul Câmpina, centrul oferind, în premieră pentru zona judeţului Prahova, o gamă de servicii precum terapie, chirurgie laser şi piezochirurgie.