Cele mai citite
 


Brăila: Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie intră în reabilitare
sâmbătă, 3 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila intră în reabilitare şi modernizare începând de săptămâna viitoare, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
''Sper ca săptămâna viitoare să putem declanşa lucrările la acest spital. S-a întârziat mai mult de 60 de zile, ceea ce nu este normal şi m-am supărat pe treaba aceasta. Am avut săptămâna aceasta o a doua întâlnire cu reprezentanţii Băncii Mondiale, cu cei ai Ministerului Sănătăţii, cu constructorul şi managerul spitalului şi am discutat în mod concret care sunt etapele de lucru. Sper ca luni să înceapă lucrul acolo'', a declarat Stancu.
Preşedintele CJ a precizat că lucrările au fost întârziate din cauza proiectantului, SC Proiect SA Bucureşti, ''care şi-a luat prea multe lucrări şi nu mai are oameni să facă faţă la ele''.
Ministerul Sănătăţii a anunţat în luna iulie că a semnat contractul cu consorţiul câştigător pentru modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie, în valoare totală de 16,5 milioane lei.
Investiţia este realizată în cadrul Proiectului privind reforma sectorului sanitar - faza a 2-a, cu finanţare de la bugetul de stat, printr-un credit de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii.
Durata contractului este de nouă luni, timp în care vor fi realizate lucrări de arhitectură, instalaţii sanitare, instalaţii electrice curenţi tari, instalaţii electrice curenţi slabi (sonorizare, voce date, apelare asistentă, ceasoficare, TVCI, incendiu), instalaţii termice, instalaţii ventilare şi climatizare, instalaţii de gaze medicale pentru oxigen, aer comprimat sau vid, precum şi echipamente tehnologice aferente instalaţiilor interioare. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Secţiile de obstetrică şi neonatologie din Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, în reabilitare Ministerul Sănătăţii a semnat contractul cu consorţiul câştigător pentru modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, astfel încât acestea să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi al normelor europene.
Cluj: 3,5 milioane euro pentru modernizare secţiilor de obstetrică şi neonatologie de la Spitalul Judeţean Reabilitarea secţiilor de obstetrică - ginecologie şi neonatologie de la Spitalul Clinic Judeţean Cluj face parte dintr-un proiect de anvergură, în valoare de peste 3,5 milioane de euro, care beneficiază de o finanţare de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii, a declarat, vineri, pentru...
Bihor: Lucrări de modernizare la Maternitatea din Oradea şi la Spitalul Judeţean Clinica de Obstetrică Ginecologie din Oradea va fi amenajată la standarde europene, prin Proiectul de Reformă a Sectorului Sanitar APL 2 Componenta 1 - Asistenţă medicală maternă şi neonatală, finanţat din acordurile de împrumut cu Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD) şi cu...
Preşedintele CJ Brăila: Prin comasarea spitalelor, Guvernul ne bagă efectiv pumnul în gură Brăila, 8 mar /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că nu i se pare normal ca Guvernul să forţeze spitalele spre comasare, prin faptul că nu vor mai fi autorizate, dacă nu fac acest pas.
Brăila: Inaugurarea ambulatoriului de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Inaugurarea Ambulatoriului de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, este programată miercuri, 25 ianuarie, după cum a anunţat Consiliul Judeţean (CJ) Brăila.
Braşov: Investiţii de peste 23 de milioane de lei la Maternitatea din Braşov Corpul vechi al Maternităţii din Braşov va fi modernizat printr-o investiţie în valoare de 23,3 milioane de lei, bani alocaţi de Guvern, dintr-un împrumut de la Banca Europeană de Investiţii (BEI).