Cele mai citite
 


Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a semnat contractul cu CJAS
sâmbătă, 3 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a semnat cu Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate (CJAS) contractul de finanţare a serviciilor medicale, suma fiind de 8,7 milioane lei pe lună, după cum a anunţat vineri, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'Este un contract destul de consistent, în jur de 87 miliarde lei, la care se adaugă şi sursele proprii. Sperăm să ne ducem undeva la 95 miliarde lei, asta în condiţiile în care am plecat de la 52 miliarde lei, plus 7-8 miliarde lei, cât avea obstetrica', a declarat Stancu.
Potrivit preşedintelui CJ, suma prevăzută în contractul cu CJAS 'dă o anumită stabilitate funcţionării spitalului', care a ajuns în faza în care îşi poate cumpăra singur utilităţile, poate face investiţii şi nu mai are probleme cu plăţi curente. AGERPRES/ (A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Cabinet de alergologie, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un cabinet de alergologie a fost deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a anunţat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Gabriel Ciochină.
Brăila: CJAS poate finanţare lunar doar 15 servicii medicale la domiciliu, deşi cererile sunt peste 70 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila poate asigura lunar finanţare doar pentru 15 servicii medicale la domiciliu, deşi sunt peste 70 de astfel de cereri, potrivit informaţiilor furnizate miercuri de dr. Camelia Nedelcu, preşedinte-director general al CJAS.
Brăila: Secţie de Balneofizioterapie de peste 600.000 de lei la Spitalul Judeţean Secţia de Balneofizioterapie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi renovată cu peste 600.000 de lei, potrivit anunţului privind organizarea unei selecţii de oferte pentru atribuirea acestui contract de investiţii, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Se repară unul din cele două computere tomograf stricate de la SJU Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a început procedurile pentru repararea unuia din cele două tomografe stricate, respectiv a celui din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe, a informat managerul spitalului, Mihail Iugulescu.
Brăila: Spitalul Judeţean a semnat primul contract cu un asigurator privat Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a semnat primul contract cu un asigurator privat, respectiv cu Eureko, unitatea spitalicească de la Brăila fiind printre singurele din ţară care au încheiat un astfel de contract, după cum a anunţat, miercuri, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.