Cele mai citite
 


BVB a inclus în indicele extins BET-XT acţiunile Alro, Oil Terminal, Zentiva şi Concefa
sâmbătă, 3 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bursa de Valori Bucureşti a inclus în structura indicelui extins BET-XT acţiunile Alro (ALR), Oil Terminal (OIL), Zentiva (SCD) şi Concefa (COFI), care vor înlocui acţiunile Banca Comercială Carpatica (BCC), Teraplast (TRP), Compa (CMP) şi Socep (SOCP), informează BVB.
Decizia a fost luată în şedinţa de joi a Comitetului Indicilor BVB. Indicele BET-XT arată evoluţia primelor 25 de acţiuni, cele mai lichide de la BVB.
În componenţa indicelui BET-XT mai figurează acţiunile celor cinci SIF-uri, Fondul Proprietatea (FP), OMV Petrom (SNP), Banca Transilvania (TLV), BRD (BRD), Transgaz (TGN), Transelectrica (TEL), Bursa de Valori Bucureşti (BVB), Biofarm (BIO), Antibiotice Iaşi (ATB), Oltchim (OLT), Azomureş (AZO), Banca Carpatica (BCC), Teraplast (TRP), Compa (CMP), Socep (SOCP), SSIF Broker (BRK), Condmag (COMI), Ropharma (RPH), Impact (IMP) şi Dafora (DAFR).
De asemenea, acţiunile Retrasib (RTRA) au fost inlcuse în componenţa indicelui general al Bursei, BET-C, care cuprinde toate acţiunile companiilor listate pe primele două categorii ale BVB, cu excepţia SIF-urilor.
Noua componenţă a indicilor BVB va intra în vigoare începând cu şedinţa de tranzacţionare din 19 septembrie, precizează comunicatul BVB. Componenţa indicilor BET, BET-FI şi BET-NG nu a fost modificată.AGERPRES/(AS-Ady Ivaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Biofarm a devenit cea mai profitabilă companie farma de pe bursă Producatorul de medicamente Biofarm Bucuresti (BIO), controlat de SIF-uri, a reusit sa înregistreze profit si în ultimele trei luni ale anului trecut, de 756.000 de lei (cca 174.200 euro la cursul zilei, n.n.), după ce afacerile companiei şi-au majorat ritmul de creştere la 16,4% în aceeaşi perioadă...
Companiile româneşti de medicamente, mai scumpe la Bursă decât cele sud-europene Companiile din sectorul farmaceutic s-au dovedit în ultimii doi ani o alegere foarte bună pentru investitorii orientaţi către plasamente pe termen mediu şi lung. Având rezultate financiare bune pentru 2010, analiştii recomandă acţiunile producătorilor autohtoni de medicamente, pentru care văd o creştere...
Profitul Antibiotice Iaşi a scăzut în 2015 cu 12,71%, la 27,18 milioane lei Antibiotice Iaşi a înregistrat, în 2015, un profit net de 27,18 milioane de lei, cu 12,71% mai mic faţă de cel consemnat în anul anterior, conform informaţiilor financiare ale companiei remise, luni, Bursei de Valori Bucureşti.
Zentiva: Profit net de 3,2 milioane lei, de şapte ori mai mic la nouă luni Compania farmaceutică Zentiva SA Bucureşti a raportat un profit net de 3,219 milioane lei, în perioada 1 ianuarie-30 septembrie 2009, în scădere de peste şapte ori faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit datelor publicate luni pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Antibiotice Iaşi a decis înfiinţarea unei reprezentanţe în Vietnam pentru dezvoltarea afacerilor în Asia de Sud-Est Compania ieşeană Antibiotice a decis înfiinţarea unei reprezentanţe în Vietnam, în condiţiile în care exporturile sale au atins, anul trecut, 22,98 milioane de dolari, în creştere cu 7% raportat la 2014, iar profitul brut a ajuns la 32 de milioane de lei, mai mare cu 23% comparativ cu profitul estimat...
Profit net de 7,1 milioane de lei la Antibiotoce Iaşi în T1, cu 18% peste cel din T1 2015 Antibiotice Iaşi a obţinut, în primul trimestru al acestui an, un profit net de 7,1 milioane de lei, în creştere cu 18% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi cu 39% peste cel bugetat, reiese dintr-un comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti.