Cele mai citite
 


Tjobs.ro: Se poate pleca imediat la muncă în Marea Britanie, Germania, Italia, Danemarca sau Spania
sâmbătă, 3 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Marea Britanie, Germania, Italia, Danemarca şi Spania au cele mai multe oferte de angajare cu contract, dintre ţările în care se poate pleca la muncă imediat, potrivit unui comunicat al portalului Tjobs.ro.
Marea Britanie cumulează aproape 25,43% din ofertele de angajare cu contracte de muncă, respectiv 3.267 de joburi vacante. Germania se poziţionează pe locul secund cu 1.362 de joburi pentru specialişti români din toate domeniile de activitate, urmată de Italia (1.057 joburi), Danemarca (945 joburi) şi Spania (681 joburi).
Pentru românii interesaţi de contractele de muncă în ţări exotice, 598 de poziţii sunt disponibile în Emiratele Arabe Unite (Abu Dhabi şi Dubai).
Cu toate că propunerile de contracte de muncă vin mai ales din Europa (79,07% din totalul ofertelor de angajare), numărul acestora e în scădere de 24,68%, faţă de luna precedentă.
Pe de altă parte, poziţiile vacante în ţările din Orientul Mijlociu şi de pe continentul african sunt în creştere, faţă de luna precedentă.
Conform 'Top 10 departamente cu oferte imediate de angajare', recrutorii profesionişti selecţionează personal atât pentru joburi sezoniere (35,63%), cât şi pentru joburile specializate care necesită studii superioare şi/sau calificări (32,1%) şi necalificate (32,27%).
Cele mai multe oferte se concentrează pe departamentele 'personal medical şi sanitar' (2.203 poziţii vacante), 'hoteluri-turism' (1.678 poziţii vacante) şi 'ent. - dansatoare' (1.045 poziţii vacante). Domeniul 'entertainment' (ent.) este prezent şi pe locul 10 al clasamentului menţionaţ cu oferte de angajare pentru animatori.
Portalul Tjobs.ro însumează, la începutul lunii septembrie, 12.318 locuri de muncă în străinătate, iar 44 de domenii de activitate conţin joburi vacante disponibile în 36 de ţări Agenţiile de recrutare propun contracte de muncă în afara ţării pentru toate categoriile de români, de la specialişti la necalificaţi. Există, bineînţeles, şi joburi sezoniere pentru persoanele care nu doresc să fie plecate în străinătate decât pentru o perioadă scurtă de timp. De altfel, luna septembrie redeschide sezonul angajărilor temporare, se mai arată în documentul menţionat.AGERPRES/(AS-Daniel Cocoru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
EXCLUSIV Peste 50.000 de români au plecat la muncă în străinătate, în primul trimestru Peste 50.000 de români au plecat la muncă în străinătate în primele trei luni din 2011, potrivit evidenţelor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
Peste 50.000 de români au plecat la muncă în străinătate în primul trimestru din 2011 Peste 50.000 de români au plecat la muncă în străinătate în primele trei luni din 2011, potrivit evidenţelor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
Tjobs:Cele mai mici salarii oferite românilor care muncesc în străinătate sunt în Grecia, Spania şi Cipru Cele mai mici salarii oferite românilor sunt în ţările care au dificultăţi economice, respectiv, Grecia, Spania şi Cipru, dar scăderi se constată şi în Italia, pentru anumite domenii de activitate (îngrijire persoane vârstnice, hoteluri, turism, restaurante, catering sau curăţenie şi menaj), a declarat...
Sănătate pentru ţările sărace:Proiect al organizaţiilor neguvernamentale din opt ţări europene, printre care şi România Organizaţii ale societăţii civile din opt ţări membre ale UE - România, Italia, Polonia, Marea Britanie, Belgia, Spania, Germania şi Olanda - au demarat un proiect finanţat de Uniunea Europeană ce are drept scop să contribuie la asigurarea unei prezenţe durabile şi unui personal medical adecvat la nivel...
Tjobs.ro: Cele mai multe aplicări la ofertele de muncă în străinătate au provenit din Ardeal şi Banat, în martie Cele mai multe aplicări la ofertele de muncă în străinătate, în luna martie, au venit din partea ardelenilor şi bănăţenilor, acestea reprezentând 34,57% din totalul înregistrat pe platforma online Tjobs.ro, potrivit unui comunicat de presă al companiei, remis, vineri, AGERPRES.
Peste 4.000 de locuri de muncă pentru medicii români în străinătate Locuri de muncă permanente, dar şi temporare, salarii de la 3.000 de euro în sus sau chiar de 2.000 de lire sterline pe săptămână, oportunităţi de dezvoltare profesională excelente, cursuri de limbă străină pentru familie, asistenţă în procesul de relocare sunt doar câteva dintre avantajele oferite de...