Cele mai citite
 


Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' a intrat în reabilitare
marţi, 6 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Mihai Ţâbuleac, a semnat, luni, ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani. Investiţia va fi finanţată de Uniunea Europeană (UE) şi Guvernul României, prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 3 'Îmbunătăţirea infrastructurii sociale'.
Valoarea lucrărilor este de 61,09 milioane de lei, din care 48,35 milioane reprezintă contribuţia nerambursabilă a UE.
În cadrul acestui proiect vor fi executate lucrări de amenajare, reabilitare şi dotare a spitalului.
'Este un proiect foarte important pentru judeţ care demonstrează preocuparea noastră faţă de sectorul de ocrotire al sănătăţii. Suntem mândri că ne numărăm printre câştigători, dar adevăraţii câştigători sunt de fapt cetăţenii judeţului Botoşani care vor putea beneficia de servicii de ocrotire a sănătăţii de mai bună calitate', a afirmat preşedintele CJ.
Potrivit proiectului, investiţia urmează a fi finalizată în luna octombrie 2013. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' va fi debranşat de la reţeaua de termoficare Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani va fi debranşat, din această primăvară, de la sistemul public de termoficare, a anunţat, miercuri, managerul unităţii medicale, Gheorghe Damian.
Botoşani: Criză de vaccin antitetanos la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani se confruntă cu lipsa vaccinului antitetanos, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al unităţii, medicul Ştefan Bercea.
Botoşani: Compartiment de neurochirurgie creat în premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani va dispune de un compartiment de neurochirurgie, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, medicul Ştefan Bercea.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, sancţionat de Casa de Asigurări spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost sancţionat cu diminuarea cu 1% a contractului lunar încheiat cu Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS), a declarat, luni, preşedintele CJAS, Costel Lupaşcu.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', condamnat să plătească daune morale unui angajat Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani a fost condamnat la plata unor daune morale de 30.000 de lei, într-un dosar privind concedierea ilegală a unui salariat.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă a introdus un parchet de servicii la cerere Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani a introdus, începând de miercuri, în premieră, un pachet de servicii la cerere, a anunţat managerul instituţiei, Viorel Iliuţă.