Cele mai citite
 


Buzău: Sânge donat în cadrul 'Săptămânii inimii buzoiene'
marţi, 6 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 20 de pompieri militari în frunte cu conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău au donat luni sânge la Centrul de transfuzii sanguine din Buzău în cadrul acţiunii 'Săptămâna inimii buzoiene'.
În cursul acestei săptămâni, aproape 200 de pompieri militari şi cadre ale ISU Buzău vor dona sânge în cadrul acestei acţiuni, iar bonurile valorice vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente.
'Este o acţiune umanitară destinată spitalelor din Buzău pe care o organizăm de patru ani. Bonurile valorice de care beneficiază, conform legislaţiei, toţi donatorii voluntari vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente pe care le vom da la finalul campaniei persoanelor defavorizate, în special copiilor cu rezultate foarte bune la învăţătură', a declarat pentru AGERPRES şeful ISU Buzău, lt.col. Dănuţ Nicolae.
Potrivit şefului ISU, în această acţiune umanitară care se va derula pe parcursul întregii săptămâni au fost invitate şi alte instituţii cum ar fi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, filiala de Cruce Roşie şi Centrul Multifuncţional de Pregătire Schengen.AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Buzău:Nereguli grave descoperite de pompieri la spitalele din judeţ Aproape 80 de deficienţe au fost descoperite de pompierii de la ISU în urma a 16 acţiuni de control desfăşurate luna acesta la cele şapte spitale şi secţii exterioare din judeţul Buzău.
Olt: Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina a fost redeschis; şapte persoane au donat sânge Centrul de Transfuzii sanguine Slatina şi-a reluat miercuri activitatea în mod normal, după ce în zilele precedente a fost închis şi în instituţie au fost prezente echipe de control de la Direcţia de sănătate publică şi ministerul Sănătăţii.
Argeş: ISU a început programul de pregătire a voluntarilor înscrişi în proiectul "Salvator din Pasiune" Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a început, sâmbătă, programul de pregătire a celor 22 de voluntari înscrişi în proiectul "Salvator din Pasiune", derulat la nivel naţional.
Constanţa: Sute de donatori de sânge, prezenţi la centrul de transfuzii pentru a ajuta victimele incendiului din capitală Circa 300 de donatori de sânge s-au prezentat, luni, la Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) Constanţa, pentru a ajuta victimele incendiului din Bucureşti, programul pentru recoltare fiind prelungit până când vor fi preluaţi toţi donatorii.