Cele mai citite
 


Chirurgul Sorin Simion s-a stins din viaţă
marţi, 6 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conf. dr. Sorin Simion s-a stins din viaţă mult prea devreme, după o grea suferinţă, a declarat, luni, pentru AGERPRES dr. Bogdan Andreescu, managerul Spitalului Colentina din Capitală.
Doctorul Sorin Simion s-a născut în 14 iulie 1961 şi a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'' în anul 1986. Medic primar chirurgie generală şi doctor în ştiinţe, a dobândit competenţe în laparolifting, chirurgie vasculară, laparoscopie, managementul Serviciilor de Sănătate, managementul Serviciilor Sanitare şi managementul spitalicesc.
A fost directorul Spitalului Colentina din Bucureşti în perioada 2001-2006 şi a ocupat şi funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
A scris numeroase cărţi şi lucrări ştiinţifice - unele premiate -, a obţinut brevete de invenţie, a primit ordine, distincţii şi diplome.AGERPRES/ (AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul Florian Popa împlineşte 70 de ani Medicul Florian Popa, rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti (2004-2012) s-a născut la 30 martie 1946, la Piatra Neamţ.
Fundaţia Renaşterea a iluminat în roz Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Clădirea Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'' a fost iluminată în roz - culoarea speranţei - joi seară, cu ocazia celei de a XV-a ediţii a evenimentului organizat anual de Fundaţia Renaşterea, care s-a desfăşurat sub sloganul ''Donează Sănătate. Donează Frumuseţe''.
UMF "Carol Davila" va derula o campanie educativă în liceele din Capitală Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti va derula în perioada 11 februarie -11 martie o campanie instructiv-educativă privind promovarea sănătăţii în liceele din Capitală.
160 de studenţi de la UMF au urmat stagii de pregătire în opt specialităţi medicale Un număr de 160 de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti au finalizat stagii de pregătire practică, cursuri de malpraxis şi comunicare şi au fost consiliaţi în cadrul proiectului "10 paşi spre o carieră medicală de succes".
UMF Carol Davila va organiza examenul de Rezidenţiat în 25 noiembrie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti va organiza examenul de rezidenţiat în data de 25 noiembrie 2012, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Peste 4500 de candidaţi vor susţine examenul de admitere la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti