Cele mai citite
 


CL Suceava a decis acordarea unui ajutor de 30.000 lei pentru poliţistul local mort în misiune
marţi, 6 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Local Suceava, reunit luni în şedinţă extraordinară, a decis acordarea unui ajutor financiar de 30.000 de lei familiei poliţistului local Niculai Costeniuc, de 44 de ani, mort în misiune, la Cumpărătura, la sfârşitul săptămânii trecute.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, profund afectat de moartea bărbatului în tragicul accident, a declarat că Niculai Costeniuc a fost un angajat model.
Primarul a sugerat familiei să folosească banii şi pentru acoperirea ratelor la împrumutul bancar făcut de fostul poliţist.
La rândul său, şeful Poliţiei Locale Suceava, Viorel Horodenciuc, a spus că Niculai Costeniuc a fost un angajat model, şi a anunţat că familia poliţistului mort în misiune va beneficia şi de un sprijin financiar din partea Sindicatului Serviciului Poliţiei Rutiere.
De asemenea, Marius Scutaru, de 28 de ani, poliţistul rutier grav rănit în accidentul de la sfârşitul săptămânii trecute, de la Cumpărătura, a fost transportat, luni, cu un elicopter, de la Spitalul Judeţean Suceava la Spitalul Militar Bucureşti pentru îngrijire de specialitate.
Marius Scutaru şi Niculai Costeniuc se aflau, sâmbăta trecută, cu o autospecială Logan a Poliţiei Rutiere, în misiune de urmărire a unei maşini ce, potrivit unui apel la ''112'', ar fi transportat ţigări de contrabandă. Apelul s-a dovedit fals.
Maşina poliţiei se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi a intrat în coliziune cu un autoturism de teren care nu i-a acordat prioritate, iar apoi a intrat într-o maşină parcată regulamentar. Maşina poliţiei s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi a fost grav avariată în proporţie de 90%. AGERPRES/(AS - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Judeţean Suceava pune la dispoziţie medici, asistente şi aparatură medicală pentru răniţii din Bucureşti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava pune la dispoziţie personal şi aparatură medicală pentru a ajuta unităţile medicale bucureştene care au în îngrijire victime ale tragediei din Club Colectiv din Bucureşti, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, managerul SJU Suceava, Vasile Râmbu.
Suceava: Copil grav rănit într-un accident rutier, transportat cu elicopterul la Bucureşti O fetiţă din Siret aflată în stare gravă după un accident produs pe DN2, la Negostina, în care mama sa a murit, iar tatăl şi un alt copil au fost răniţi, a fost transferată, duminică, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava la un spital din Bucureşti, a declarat directorul medical al spitalului sucevean...
Spitalul Judeţean Suceava a rămas fără ser antiviperin, după ce un copil de 10 ani a fost muşcat de şarpe Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a rămas fără ser antiviperin, după ce un copil de zece ani din Fundu Moldovei a ajuns la urgenţă muşcat de un şarpe, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Tiberius Brădăţan.
Suceava: Ambulanţă implicată într-un accident rutier pe DN2 Trei persoane au ajuns, joi, la spital, după ce un autoturism ce nu a respectat acordarea de prioritate a intrat în coliziune cu o ambulanţă în misiune, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.
Suceava: UPU a primit un supliment bugetar de 2,2 milioane lei, la rectificare Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava a primit un supliment financiar de 2,24 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii (MS), a declarat, vineri, la Suceava, secretarul de stat în MS, Raed Arafat, în cadrul unei întâlniri cu medici factori de...