Cele mai citite
 


Concert caritabil pentru Spitalul de copii 'Marie Curie'
marţi, 6 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un concert caritabil pentru strângerea de fonduri necesare Spitalului de copii "Marie Curie" va avea loc sâmbătă, la Centrul Cultural "Mihai Eminescu" al administraţiei publice locale a sectorului 2 din Parcul Naţional.
Potrivit unui comunicat de presă al organizatorului, Primăria sectorului 2, transmis luni AGERPRES, evenimentul a intrat deja în tradiţia spectacolelor de muzică uşoară.
Aflat la cea de-a şaptea ediţie, "Memorialul Elvis 2011" va fi marcat printr-un concert live susţinut de Cristian Roman & The Teachers Orchestra şi invitaţii Nico şi Daniel Iordăchioae.
Banii încasaţi de la ediţia din acest an vor fi donaţi Spitalului de copii "Marie Curie". Proiectului i s-a alăturat prezentatoarea radio-tv Liana Stanciu, care încearcă să ofere o şansă în plus copiilor a căror viaţă este în pericol. AGERPRES/(AS, Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Concert caritabil pentru extinderea Spitalului 'Marie Curie' Mai multe formaţii şi solişti vor susţine un concert caritabil pe 1 iunie, în Piaţa Constituţiei din Capitală, în scop caritabil, pentru extinderea Spitalului 'Marie Curie'.
Ritli Ladislau a cerut conducerii Spitalului Marie Curie să verifice declaraţiile dr. Cîrstoveanu Ministrul Sănătăţii, conf. dr. Ladislau Ritli, a cerut conducerii Spitalului de Copii 'Marie Curie' să verifice dacă declaraţiile dr. Cîrstoveanu apărute în cotidianul britanic 'The Independent' sunt reale, precum şi contextul în care acestea au fost făcute, se arată într-un comunicat remis presei marţi...
Guvernul a aprobat suplimentarea cu 70 de posturi a personalului de la Spitalul "Marie Curie" pentru funcţionarea secţiei de chirurgie cardio-vasculară Guvernul a aprobat, la începutul şedinţei de miercuri, la propunerea Ministerului Sănătăţii, suplimentarea cu 70 de posturi a schemei de personal de la Spitalul pentru Copii "Marie Curie" din Bucureşti în vederea operaţionalizării secţiei de chirurgie cardiovasculară.
O echipă de medici italieni începe luni operaţii de chirurgie cardiacă la Spitalul Marie Curie O echipă de specialişti italieni de la clinica San Donato din Milano va începe luni primele operaţii de chirurgie cardiacă pediatrică la Spitalul de copii Marie Curie, informează un comunicat remis AGERPRES de Ministerul Sănătăţii.
Concert caritabil Ronan O'Hora, în sprijinul Secţiei de neonatologie a Spitalului 'Marie Curie' Bucureşti, 16 nov /Agerpres/ - Renumitul pianist britanic Ronan O'Hora, care se află pentru prima dată în România, va susţine un recital extraordinar de pian în scopuri caritabile, pe 25 noiembrie, în sala 'Mihail Jora' a Societăţii Române de Radio, informează un comunicat transmis, marţi, AGERPRES,...
Concert tradiţional de Crăciun, dedicat strângerii de fonduri pentru copiii din Valea Plopului Concertul de Crăciun "Bulgăraşi de veste bună", eveniment tradiţional dedicat strângerii de fonduri pentru copiii orfani de la Valea Plopului şi Valea Screzii, va avea loc sâmbătă, de la ora 19,00, la Teatrul Elisabeta.