Cele mai citite
 


România inclusă pe harta internaţională "Freddie for a Day"
marţi, 6 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
România a fost inclusă pe harta internaţională "Freddie for a Day" cu puţin timp înainte de ziua în care se sărbătoreşte naşterea lui Freddie Mercury, cu evenimentul "Tribute to Remember: Freddie Mercury", informează organizatorii evenimentului.
Evenimentul "Tribute to Remember: Freddie Mercury" va avea loc pe 22 septembrie la Jukebox Venue. Spectatorii vor urmări patru ore de repertoriu Queen, interpretat live în maniere din cele mai diverse.
La spectacolul-tribut îşi doresc să participe tot mai mulţi artişti din sfere muzicale foarte diferite. Astfel Dan Helciug cântă cu Spitalul de Urgenţă, Zoltan Andras (Sarmalele Reci) vine cu un proiect inedit, pe care îl prezintă în premieră pe o scenă - Jazzapella. Cristina Haios de la Impact nu poate lipsi, fiind un fan declarat Freddie. Cortez şi Oddisey lucrează la setlist-uri speciale. Lor li se alătură trupa de muzică medievală Ad Hoc şi Cristi Gram (Phoenix), în duet cu Sabina Abrudian.
Toate fondurile obţinute vor fi donate către ARAS - Asociaţia Naţionala Anti HIV.
Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general sunt disponibile la un preţ special de 45 de lei. După epuizarea lor, preţul va fi de 60 de lei, urmând ca la intrare biletele să coste 65 de lei.
Începând cu anul 1992, fanii Freddie Mercury din toată lumea sărbătoresc ziua de naştere a idolului lor pe 5 septembrie, costumându-se ca Freddie. "Freddie for a Day" este o iniţiativă Mercury Phoenix Trust şi are un scop caritabil: strângerea de fonduri pentru combaterea HIV/SIDA.
Evenimentul capătă şi mai multă amploare în România începând cu data de 10 septembrie, când în parcul IOR se vor strânge fanii Freddie pentru o plimbare cu bicicleta memorând astfel cei 65 de ani de le naşterea artistului. 10 fete "mustăcioase" îmbrăcate în tricouri Freddie for a Day se vor plimba pe biciclete şi se vor opri la standul ARAS - Asociaţia Română Anti HIV de la ONGFest. Evenimentul este sprijinit de Asociaţia Green Revolution şi Raiffesen Bank, bicicletele făcând parte din sistemul de bike-sharing gratuity I'Velo. AGERPRES/(AS - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Naştere de tripleţi la maternitatea SCJU, prima după 2013 O naştere de tripleţi a avut loc joi, în cadrul maternităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, operaţia decurgând în condiţii bune.
Cluj: Rezultatele primului proiect educaţional universitar din România în domeniul medicinei de urgenţă, prezentate la UMF Reprezentanţi de prestigiu ai vieţii medicale din ţară şi din străinătate vor prezenta luni, în cadrul unei conferinţe care se va desfăşura la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, rezultatele derulării primului proiect educaţional universitar din România în domeniul...
Mureş: Clinica de Reumatologie din municipiul reşedinţă de judeţ a demarat un proiect de evaluare a incidenţei osteoporozei Clinica de Reumatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a demarat, în premieră mondială, un proiect de evaluare a prevalenţei şi incidenţei osteoporozei în cazul adultului tânăr, a anunţat luni, dr. Monica Copotoiu, la masa rotundă "Iubeşte-ţi oasele", organizată cu ocazia...
Premieră în România: Implant cohlear bilateral realizat unui sugar de nouă luni cu hipoacuzie profundă O echipă de medici a realizat cu succes implantarea cohleară bilaterală a celui mai mic pacient din România, un sugar în vârstă de nouă luni, cu hipoacuzie bilaterală profundă, intervenţie ce a avut loc la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie" din Bucureşti, Clinica ORL.
Suceava: Incidenţa HIV/SIDA, în creştere în judeţ; 25 noi cazuri şi 5 decese în 2015 Asociaţia Red Ribbon implementează în judeţul Suceava Campania "InspiRED", un proiect al Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA), ce îşi propune să aducă în atenţia comunităţii problematica infecţiei cu HIV, faptul că persoanele cu HIV există şi au dreptul la o viaţă...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.