Cele mai citite
 


Senatorul Ion Vasile va activa la independenţi
marţi, 6 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parlamentarul Ion Vasile va activa în grupul independenţilor, a anunţat luni preşedintele Senatului, Mircea Geoană, în prima şedinţă de plen a acestui for din noua sesiune parlamentară.
Senatorul de Buzău Ion Vasile, care este membru al Comisiei pentru sănătate publică, s-a înscris vineri în Uniunea Naţională pentru Progresul României, formaţiunea progresiştilor ajungând, în prezent, la 30 de parlamentari - 13 senatori şi 17 deputaţi.
Înainte de această schimbare, Ion Vasile era membru al Partidului Conservator. AGERPRES/(A- Elena Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Zilele George Emil Palade la Colegiul B.P.Hasdeu În perioada 12-17 noiembrie, a.c., la Colegiul naţional B.P.Hasdeu din Buzău vor avea loc 'Zilele George Emil Palade' în cadrul cărora va fi prezentate o sesiune de comunicări ştiinţifice în parteneriat cu 'Almade School' din Olanda.
O plantă rară, cu proprietăţi anticancerigene, aclimatizată în România O echipă de specialişti de la Staţiunea de cercetări legumicole Buzău a reuşit să aclimatizeze, după cinci ani de cercetări, o plantă originală din Nepal care produce fructul GAC, cunoscut ca având proprietăţi anticancerigene.
Buzău: Cercetătorii au introdus buruieni în cultura de serie Cercetătorii de la Staţiunea de cercetare legumicolă Buzău au introdus în cultură mai multe buruieni din flora spontană din ţara noastră combătute de regulă de fermieri, cum ar fi iarba-porcului, păpădia şi chimenul sălbatic. Iarba-porcului conţine în cantităţi mari de acizi graşi de tip Omega 3.
Buzău:Psihologul a susţinut în instanţă că a avut un rol formal în eliberarea certificatelor ilegale de handicap de la Prahova La Tribunalul Buzău au avut loc joi noi audieri în dosarul în care fosta şefă a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, Viorica Oniga, a fost trimisă în judecată, alături de alte 12 persoane, în dosarul certificatelor de handicap eliberate fraudulos la Prahova.
Mircea Geoană: Puteţi să contaţi pe prezenţa mea publică şi pe comentariile mele publice Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Braşov, că trebuie să recunoască că în ultima perioadă a fost destul de ocupat cu repornirea sesiunii parlamentare de toamnă şi de aceea nu a mai fost în oraşul de la poalele Tâmpei.
Senatorii au decis revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului (sinteză) Plenul Senatului a constatat, miercuri, într-o şedinţă care a durat câteva minute, încetarea de drept a statutului de membru al Biroului permanent şi preşedinte al acestui for legislativ al lui Mircea Geoană, democrat-liberalul Petru Filip preluând interimar şefia Senatului până la votarea de către plen...