Cele mai citite
 


Sorin Oprescu: Stadionul Naţional Arena este sigur
marţi, 6 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noul Stadion Naţional Arena este sigur, el nu prezintă nici un fel de probleme, aceasta a fost concluzia la care au ajuns jandarmii după simularea pe care au efectuat-o la stadion, a declarat vineri primarul general, Sorin Oprescu.
"Am mai discutat cu Poliţia Rutieră şi Jandarmeria cu privire la măsurile de ordine publică pe care le vor lua în vederea desfăşurării în condiţii bune a meciului ce va avea loc între echipele României şi Franţei. Astfel, intrările şi ieşirile din stadion sunt sigure, iar autobuzele şi autocarele care vin din ţară cu participanţii la meci vor fi parcate îndeosebi în zona Bd. Basarabiei, dar şi pe str. Maior Ion Coravu", a spus primarul general.
De asemenea, a continuat el, sunt pregătite şi cabinetele medicale, precum şi unităţile de intervenţie ISU şi celelalte structuri.
Precizările primarului general au fost făcute după o şedinţă operativă pe care a avut-o cu toţi factorii angrenaţi în organizarea meciului dintre România şi Franţa, meci ce va avea loc la data de 6 septembrie.
De menţionat că toate biletele la meciul inaugural de pe stadionul Naţional Arena au fost epuizate. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu, în vizită la noul centru de diagnosticare a bolilor oncologice din Spitalul Colentina Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat luni stadiul lucrărilor la cel mai mare centru de cercetare medicală din România, care va funcţiona în câteva săptămâni la Spitalul Clinic Colentina.
Sorin Oprescu va primi însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Legiunii de Onoare Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va primi joi însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Legiunii de Onoare, cea mai înaltă distincţie civilă şi militară franceză.
Sorin Oprescu: Refacerea faţadelor imobilelor de pe marile bulevarde se va putea realiza cu bani europeni Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că faţadele imobilelor de pe bulevardele centrale se vor putea reface cu bani europeni.
Sorin Oprescu: Medicii care condiţionează actul medical de primirea de bani reprezintă partea întunecată a sistemului Medicii care condiţionează actul medical de primirea de bani de la pacienţi reprezintă "partea întunecată" a sistemului medical din România, a declarat, marţi, primarul general Sorin Oprescu, la lansarea de către Facultatea de Sociologie a SNSPA a unui studiu privind starea de sănătatea a bucureştenilor...
USL: Proiectele primarului general Sorin Oprescu au fost blocate în permanenţă de PDL Uniunea Social Liberală a susţinut sâmbătă că PDL Bucureşti încearcă să inducă în eroare opinia publică, deoarece "toate blocajele şi piedicile" cu care primarul general Sorin Oprescu s-a confruntat în ultimii patru ani au fost determinate de Partidul Democrat Liberal.
Primarul Oprescu anunţă demararea proiectului ISU 2 cu fonduri europene Proiectul ISU 2 pentru care sunt alocate fonduri europene va fi demarat, a anunţat miercuri primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.