Cele mai citite
 


Spitalul Militar, distins de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer
marţi, 6 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Traian Băsescu a conferit Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr.Carol Davila" Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer, se arată într-un decret publicat, luni, în Monitorul Oficial.
Potrivit decretului, Ordinul a fost conferit Spitalului Militar cu ocazia împlinirii a 180 de ani de la înfiinţare, la propunerea ministrului Apărării Naţionale.
Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer a fost conferit, potrivit decretului din MO, "în semn de înaltă apreciere a întregii activităţi de asistenţă medicală, precum şi pentru rezultatele de excepţie obţinute în perfecţionarea actului medical". AGERPRES/(AS - Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Militar, la 180 de ani, distins de preşedintele Băsescu cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer Preşedintele Traian Băsescu a conferit Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr.Carol Davila" din Bucureşti Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer, se arată într-un decret publicat, luni, în Monitorul Oficial.
Preşedintele Traian Băsescu i-a conferit omologului italian Ordinul Naţional Steaua României în grad de Colan Preşedintele Traian Băsescu i-a conferit omologului italian, Giorgio Napolitano, Ordinul Naţional Steaua României în grad de Colan, potrivit unui decret publicat, luni, în Monitorul Oficial.
Spitalul Militar Central instalează un cort pentru asistenţă medicală în Piaţa Tricolorul Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC) Bucureşti instalează un cort de asistenţă medicală pe esplanada din Piaţa Tricolorului, în faţa Palatului Cercului Militar Naţional, ca urmare, începând de vineri, trecătorii vor putea beneficia gratuit, pe toată perioada în care temperaturile vor...
UPDATE Băsescu: În legea sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului.
Un centru de asistenţă medicală va fi deschis în Ferentari şi face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare a cartierului Un centru care va sigura asistenţă medicală persoanelor care locuiesc în cartierul bucureştean Ferentari va fi inaugurat în curând, demersul fiind parte a programului Proiectul Ferentari, a anunţat joi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.
Spitalul Militar tratează în fiecare an peste 175.000 de pacienţi Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" tratează anual peste 175.000 de pacienţi internaţi şi în regim ambulatoriu, informaţie transmisă luni, cu ocazia simpozionului Zilele Spitalului Militar Central.