Cele mai citite
 


Primăria Cluj-Napoca se asociază cu instituţii şi organizaţii pentru promovarea turistică a oraşului
miercuri, 7 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii Consiliului local Cluj-Napoca au aprobat, cu unanimitate de voturi, în şedinţa de marţi, un proiect privind înfiinţarea unei asociaţii care să promoveze din punct de vedere turistic oraşul şi zona.
Prin demersul său, primăria îşi propune, printre altele, să încurajeze introducerea în oferta turistică a agenţiilor a oraşului Cluj-Napoca şi a judeţului Cluj, precum şi a unor trasee cu judeţele vecine, dar care să pornească din Cluj-Napoca. Printre astfel de obiective turistice pot fi bisericile săseşti sau anumite obiective din judeţul Maramureş.
De asemenea, vor fi realizate proiecte care să aibă ca finalitate promovarea turismului clujean în ţară şi în străinătate, vor fi identificate resurse financiare, inclusiv prin programe de finanţare, vor fi atrase investiţii în domeniu.
Printre membrii noii asociaţii, pe lângă municipiul Cluj-Napoca, se numără Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, Consiliul Judeţean Cluj, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj, Camera de Comerţ şi Industrie, Asociaţia Hotelierilor Clujeni, Asociaţia Youth Hostel România, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural, Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, Asociaţia Meşterilor Populari Clujeni, Asociaţia Breasla Meşteşugarilor din Transilvania, Asociaţia Culturală şi de Afaceri Cluj-Suwon, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor Cluj, Facultatea de Business Cluj-Napoca, Facultatea de Geografie, Centrul de Training pentru Turism şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca. AGERPRES/(AS - Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Proiect cu finanţare europeană pentru ridicarea calităţii programelor de studii medicale şi farmaceutice Cinci universităţi cu profil medical şi farmaceutic din România au elaborat şapte programe de studii, care vor contribui la creşterea calităţii ofertei educaţionale din domeniul sănătăţii, în cadrul proiectului intitulat "Standarde de calitate şi indicatori de performanţă specifici pentru învăţământul...
Horea Uioreanu, candidat USL la şefia CJ Cluj: Judeţul are potenţial de dezvoltare imens, puţin folosit(interviu) Candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, deputatul liberal Horea Uioreanu, spune că 2012 este anul schimbării politice în România. El a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că prioritatea sa este schimbarea modului de a face politică, de la schimbarea modului de funcţionare...
Cluj: Rezultatele primului proiect educaţional universitar din România în domeniul medicinei de urgenţă, prezentate la UMF Reprezentanţi de prestigiu ai vieţii medicale din ţară şi din străinătate vor prezenta luni, în cadrul unei conferinţe care se va desfăşura la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, rezultatele derulării primului proiect educaţional universitar din România în domeniul...
Investiţii de peste 30 de milioane de lei în Spitalul Municipal din Cluj-Napoca Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca a fost dotat recent cu aparatură medicală performantă, printr-un proiect european care a vizat inclusiv modernizarea ambulatoriului. Valoarea proiectului se ridică la peste 32 de milioane de lei, din care 22 de milioane sumă nerambursabilă.
Cluj: Laboratorul Santomar -dotat cu aparatură modernă, printr-un proiect cu finanţare europeană Laboratorul de anatomie patologică şi citologie Santomar Oncodiagnostic din Cluj-Napoca a finalizat un proiect de dotare cu echipamente performante de analiză şi diagnostic, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR).
Maramureş: Centru de Radioterapie la SJU, investiţe din fonduri de la Banca Mondială Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală va beneficia până la sfârşitul anului de o secţie de radioterapie, investiţie realizată cu fonduri de la Banca Mondială.