Cele mai citite
 


Vaslui: Circa 8 milioane de lei recuperaţi de la agenţii economici în urma executărilor silite
miercuri, 7 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vaslui a recuperat, în ultima lună, prin măsuri de executare silită a unor societăţi comerciale, 7,6 milioane lei, ceea ce reprezintă 14,5% din veniturile încasate la bugetul de stat.
Reprezentanţii DGFP Vaslui susţin că la nivelul judeţului veniturile încasate, în luna august, la bugetul general consolidat al statului au fost de 52,91 milioane de lei, în creştere cu 1,07% faţă de perioada similară din 2010.
"Ponderea în totalul încasărilor o reprezintă veniturile la bugetul asigurărilor sociale de stat, care au ajuns la 22,5 milioane de lei (în creştere cu 20,4% faţă de august 2010), şi încasările la bugetul de stat - 21,5 milioane de lei. Creşteri au fost înregistrate şi la fondul naţional unic de asigurări de sănătate şi la bugetul asigurărilor pentru şomaj", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DGFP Vaslui, Mirela Bulgaru.
Potrivit sursei citate, în luna august au fost emise 8.577 de somaţii, în valoare de 16,35 milioane de lei, au fost înfiinţate 336 de popriri pe conturile bancare ale contribuabililor şi 81 de popriri pe conturile terţilor, în valoare de 10,75 milioane de lei. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Fostul şef al Casei de Asigurări de Sănătate Iaşi a deschis un spital în oraşul Negreşti Fostul şef al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Iaşi, medicul chirurg Iulian Şerban a deschis un centru medical în oraşul vasluian Negreşti, unde Spitalul Orăşenesc a fost închis în anul 2011, pe timpul guvernării Boc.
Vaslui: În municipiul reşedinţă de judeţ nu mai pot fi deschise farmacii În municipiul Vaslui nu se mai poate deschide nicio unitate farmaceutică, singura şansă pentru agenţii economici care vor să investească într-o farmacie fiind cumpărarea unei licenţe de la o farmacie deja existentă.
Vaslui: CJAS a solicitat medicilor de familie să ajute la distribuirea cardurilor de sănătate în mediul rural Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui crede că nu vor fi probleme deosebite de la 1 februarie când cardul de sănătate ar urma să devină obligatoriu. Preşedintele CJAS Vaslui, Simona Polak, a declarat că majoritatea medicilor a reuşit să îşi procure cititoarele de carduri, iar...
Vaslui: Executorii judecătoreşti, nemulţumiţi de o taxă introdusă de CJAS O decizie a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vaslui privind introducerea unei taxe pentru executorii judecătoreşti care solicită informaţii despre asiguraţi a stârnit nemulţumire în rândul executorilor.
Vaslui: Reprezentanţii CJAS spun că se face abuz de consumul de medicamente Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui susţine că la nivelul judeţului se înregistrează un consum prea mare de medicamente, situaţie la care concură atât medicii, care prescriu de multe ori nejustificat reţete, cât şi pacienţii, care iau pastile chiar dacă nu au neapărat nevoie...
Gorj: Peste 400 de restanţieri la Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate Peste 400 de persoane figurează în evidenţele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj ca restanţieri la plata contribuţiei la Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate, a declarat marţi, directorul CJAS Gorj, Gheorghe Cocină.