Cele mai citite
 


Vaslui: Peste 300 de pensionari aşteaptă bilete de tratament de la CJP
miercuri, 7 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 300 de pensionari din judeţul Vaslui, care au depus cereri la Casa Judeţeană de Pensii pentru a obţine un bilet de tratament în staţiunile balneare din ţară, au fost trecuţi pe listele de aşteptare.
Reprezentanţii CJP Vaslui susţin că au primit un număr mult mai mic de bilete faţă de numărul solicitărilor, iar prioritate au avut persoanele care nu au mai fost la tratament în ultimii doi ani şi care au pensii mici.
"Suntem la seria 13, cu plecare în data 18 - 19 septembrie, şi avem 251 de bilete la care sperăm să primim ceva bilete suplimentare. Avem o adevărată avalanşă de cereri, în jur de 600", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul CJP Vaslui, Marius Arcăleanu.
În acest an, Casa Judeţeană de Pensii Vaslui a eliberat peste 2.600 de bilete de odihnă şi tratament. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Avalanşă de cereri pentru biletele de tratament Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Vaslui se confruntă în această perioadă cu un număr foarte mare de cereri pentru bilete de tratament, oferta instituţiei nereuşind să acopere solicitările venite din partea pensionarilor.
Vaslui: Avalanşă de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean după introducerea coplăţii Introducerea coplăţii a determinat o creştere cu aproximativ 25 la sută a numărului de apeluri către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Potrivit conducerii instituţiei, cetăţenii cred că solicitând salvarea vor fi consideraţi urgenţe medicale şi vor fi scutiţi de coplata introdusă în spitale...
Vaslui: Sute de pensionari solicită împrumuturi ca să-şi cumpere medicamente În ultima lună, sute de persoane vârstnice din judeţul Vaslui au solicitat împrumuturi la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor.
Vaslui: Sute de cadre medicale protestează în curţile spitalelor Peste 300 de cadre medicale, medici şi asistente de la Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Vaslui protestează, luni, în curtea unităţii sanitare, împotriva măsurilor de austeritate impuse de guvern.
Vaslui: Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, prioritate pentru anul 2013 Consilierii judeţeni vasluieni au aprobat în şedinţa de joi alocarea sumei de 9,68 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.
Vaslui: Senatorul Doina Silistru (PSD) doreşte schimbarea legislaţiei privind etnobotanicele Senatorul PSD de Vaslui Doina Silistru are în vedere pentru noua sesiune parlamentară modificarea anexelor la Legea 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi la Legea 339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante şi psihotrope...