Cele mai citite
 


Guvernul a aprobat trecerea CNAS în coordonarea MS
joi, 8 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul a aprobat, miercuri, trecerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) în coordonarea Ministerului Sănătăţii, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
Preşedintele CNAS va rămâne, însă, ordonator principal de credite, declara premierul Emil Boc în urmă cu două săptămâni. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Guvernul a aprobat trecerea CNAS în coordonarea Ministerului Sănătăţii Guvernul a aprobat miercuri trecerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) în coordonarea Ministerului Sănătăţii, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.
Premierul Boc a acceptat propunerea UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Prim-ministrul Emil Boc a acceptat, miercuri, propunerea Uniunii Democrate Maghiare din România /UDMR/ de nominalizare a medicului Ritli Ladislau în funcţia de ministru al Sănătăţii, a declarat pentru AGERPRES ministrul Mediului, Borbely Laszlo.
Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate va fi coordonată de Ministerul Sănătăţii Guvernul a aprobat, miercuri, trecerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) în coordonarea Ministerului Sănătăţii, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
CNAS: Prevederile esenţiale ale directivei UE privind serviciile medicale transfrontaliere sunt deja aplicate în România Preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, a precizat vineri că prevederile esenţiale ale directivei europene privind serviciile medicale transfrontaliere sunt deja aplicate în România, chiar dacă legea pentru transpunerea acestei directive nu a fost încă adoptată.
Premierul Boc a acceptat propunerea UDMR pentru Ministerul Sănătăţii Prim-ministrul Emil Boc a acceptat, miercuri, propunerea UDMR de nominalizare a medicului Ladislau Ritli în funcţia de ministru al Sănătăţii, a declarat pentru AGERPRES ministrul Mediului, Laszlo Borbely.
Întâlnire a reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii cu şefului delegaţiei FMI în România Noul cadru legislativ în domeniu, pachetul de bază de servicii medicale şi implementarea coplăţii au fost subiectele abordate marţi într-o întâlnire a şefului delegaţiei FMI în România, Jeffrey Franks, cu ministrul Ladislau Ritli şi cu preşedintele CNAS, dr. Lucian Duţă.