Cele mai citite
 


Inspector la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, în stare de incompatibilitate
joi, 8 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat încălcarea legislaţiei privind regimul juridic al incompatibilităţilor de către un inspector în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, Elena Stanciu.
Potrivit unui comunicat al ANI, Elena Stanciu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 26 martie - 1 septembrie 2010 deoarece a deţinut simultan atât funcţia de inspector în cadrul DSPMB, cât şi calitatea de economist în cadrul Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie.
ANI susţine că Elena Stanciu a încălcat legislaţia privind regimul juridic al incompatibilităţilor, deoarece, conform dispoziţiilor art. 94, alin. 2, lit. a) din Legea nr. 161/2003, 'funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează: în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice'.
Persoana faţă de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică, cu excepţia celor electorale, pe o perioadă de 3 ani.AGERPRES/(AS-Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Consilier la Direcţia de Sănătate Publică Arad, în incompatibilitate Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul Ladinia Ardeu, consilier superior în cadrul Direcţiei de sănătate publică a Judeţului Arad, deoarece a încheiat, în calitatea de prestator, un contract de prestării servicii, în valoare de 7.288 lei, cu Comisia...
Sibiu: Direcţia de Sănătate Publică verifică restaurantul unui hotel de lux din municipiu Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Sibiu verifică miercuri restaurantul unui hotel de cinci stele din municipiul Sibiu, după ce şase turişti germani cazaţi aici au ajuns marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, a declarat...
Direcţia de Sănătate Publică: Produsele vândute la Profi sunt sigure pentru consum Produsele vândute prin magazinele Profi pot fi consumate în siguranţă, confirmă rezultatele unor controale inopinate efectuate recent de echipe ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Poliţiei Economice, Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor (OPC), Poliţiei şi Direcţiei Sanitar Veterinare non animale...
Vaslui: Şase focare de varicelă, în atenţia Direcţiei de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui monitorizează în această perioadă şase focare de varicelă, toate înregistrate la unităţi de învăţământ din mediul urban. Potrivit autorităţilor sanitare vasluiene, cele mai multe cazuri de varicelă s-au înregistrat la o grădiniţă din municipiul Huşi, unde 52...
Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti va fi condusă temporar de unul dintre directorii adjuncţi Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti (DSPMB) va fi preluată temporar de unul dintre directorii adjuncţi coordonatori, până la organizarea unui concurs de ocupare a postului, după ce ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, l-a demis pe directorul Daniel Popescu.
Inspector-şef la Direcţia de Sănătate Publică Timiş, trimis în judecată pentru mită Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Şerban Vlaicu, delegat în funcţia de inspector-şef al Serviciului de Control în Sănătatea Publică din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Timiş, pentru săvârşirea a două infracţiuni de luare de mită.