Cele mai citite
 


Infectii cutanate determinate de HPV
joi, 8 septembrie 2011   ::   2 Comentarii :: :: Stiri, Video, Dermatologie, Boli infectioase
 

Dr. Carmen Chirteş - medic specialist dermatolog - Centrul Medical MEDAS vorbeşte despre infecţiile care sunt cauzate de prezenţa virusului HPV, în organism.
Desi papiloamele sunt - teoretic - cauzate de HPV, ele sunt diferite de ceea ce se cheamă negi genitali. Ele pot aparea şi în zona inghinală, ceea ce poate determina confuzii. Deseori însă pailoamele pot să apară şi la baza coapsei sau la nivelul perineului mult mai pregnant decât la nivelul organelor genital şi astfel diagnosticarea corectă este uşor îngreunată.

 

Notare
Comentarii
de DanielCristian
Urate infectii, din cate stiu o mare parte din populatia Romaniei este purtatoare de acest virus, din documentatiile mele aproape toti cu care am vorbit au avut sau au o infectie cu HPV , evident ca si familia mea sa zbatut in lupta cu acest nenorocit de virus si inca nu este in totalitate anihilat,apar recurente si nu gasim sursa,eu dau vina pe ceea ce ne ofera mamica EU. si anume :::chimicalele din alimente :: avem noroc ca m-am documentat foarte bine de cum lucreaza acest nenorocit de virus si stiu bine sa al stapanesc !

de DanielCristian
In completare pentru cei care sunt suferinzi sau suspecti atentie f. mare ca necontrolat si tratat corect provoaca encefalita virala si este foarte greu de depistat, nu prea apare in sange ci in lichidul cefalorahidian ceea ce este mai greu si nu tot medicul se gandeste la asta,de obicei majoritatea incearca alte piste,aveti grija la herpesul ala de la buze,durere de cap,cefalee,rigiditatea din ceafa,stres,ochi incetosati,pleoape cu matreata,asemanator cum ati avea sare pe pleoape,sa nu vorbim de HPV 2 , scurgeri la femei...la barbati mai slabut apar simptome ,atentie mare,desii in faza incipienta s trateaza destul de usor si se chiar tine pus la zid acest virus,pentru toata viata daca stii totul despre el ! Sanatate multa va doresc.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Infectiile HPV, cauza a aparitiei cancerului de col uterin Infectia cu Virusul Papiloma Uman (HPV) este una dintre cele mai comune infectii transmise pe cale sexuala, pana la 80% dintre persoanele active din punct de vedere sexual contactand o astfel de infectie la un moment dat in viata. Exista mai mult de 100 de tipuri de HPV, acestea cauzand...
Brăila: Peste 50 de infecţii nosocomiale înregistrate în ultimul an la Spitalul Judeţean de Urgenţă, potrivit DSP Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila a înregistrat, în perioada mai 2015 - aprilie 2016, 54 de cazuri de infecţii nosocomiale (n.r. intraspitaliceşti), potrivit unei situaţii făcute publice joi de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Aproape 40 de cazuri de infecţii intraspitaliceşti la SJU de la începutul anului La Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila s-au înregistrat, de la începutul anului, 38 de cazuri de infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice luni de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Pentagonul anunţă 33 de infecţii cu Zika în rândul personalului militar american Pentagonul a anunţat miercuri că 33 de militari americani, dintre care o gravidă, au contractat probabil virusul Zika în străinătate, transmite Reuters.
Vaslui: Posibil focar de infecţii nosocomiale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a declanşat o anchetă epidemiologică după ce doi pacienţi internaţi în Secţia Chirurgie a unităţii medicale s-au îmbolnăvit, medicii suspectând existenţa unui focar de infecţii nosocomiale.
Roxana Şerban (INSP): Cazurile raportate de infecţii asociate activităţii medicale au crescut anul acesta Cazurile raportate de infecţii asociate activităţii medicale în primele trei trimestre ale anului 2016 au ajuns la 11.829, faţă de 9.402 raportate în aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat, vineri, Roxana Şerban, coordonatorul Programului de infecţii nosocomiale din cadrul Institutului Naţional...