Cele mai citite
 


Consultaţie gratuită stomatologică pentru bucureştenii vârstnici
vineri, 9 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, invită persoanele de vârsta a treia să beneficieze de o consultaţie gratuită stomatologică oferită lor cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Orale.
Potrivit unui comunicat al PMB remis joi AGERPRES, pentru a putea beneficia de această consultaţie gratuită în data de 12 septembrie între orele 8,00 -17,00 persoanele din categoria de vârstă menţionată pot apela numărul 0.800.812.218 (apel gratuit în reţelele Orange, Vodafone şi Romtelecom) pentru a fi programate la unul dintre cele două cabinete stomatologice puse la dispoziţie de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti în parteneriat cu Fundaţia Regina Maria (în incinta Policlinicii sociale, Str. Dristor nr. 81-88, sector 3) şi cu Asociaţia 'Sf. Alexie' (în incinta Complexului de servicii socio-medicale, Şos. Berceni nr. 12, sector 4).
Programările la unul dintre cele două cabinete se vor face ţinând cont de proximitatea acestora faţă de domiciliul solicitantului.
La data de 12 septembrie 2008 s-a sărbătorit pentru prima oară Ziua mondială a igienei orale, un demers iniţiat în 2007 de FDI (Federaţia Dentară Internaţionala) şi ADA (Asociaţia Dentară Americană) cu ocazia Adunării Generale a FDI, la care au participat peste un milion de medici dentişti din toate colţurile lumii.
Data amintită nu s-a stabilit la întâmplare, ci în amintirea fondatorului Federaţiei Dentare Internaţionale, dr. Charles Godon, care s-a născut la data de 12 septembrie 1854. Tot la această dată, dar în anul 1978 a avut loc la Alma Ata, Kazahstan, prima conferinţă internaţională a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, eveniment care se sărbătoreşte cu prilejul Zilei Mondiale a Igienei Orale. AGERPRES/(AS - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Municipiului Bucureşti suplimentează măsurile anticaniculă Primăria Municipiului Bucureşti a decis suplimentarea măsurilor anticaniculă, având în vedere avertizările de caniculă ale meteorologilor pentru zilele următoare.
Bazarul cu Lucruri Gratis, organizat la Centrul de îngrijire şi educaţie timpurie 'La Bunici' Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), invită bucureştenii la Bazarul cu Lucruri Gratis, care se va desfăşura la Centrul de îngrijire şi educaţie timpurie "La Bunici", în incinta fostului spital Caritas, sâmbătă, între orele...
Primăria Capitalei intensifică măsurile anticaniculă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) intensifică măsurile pentru combaterea efectelor căldurii excesive, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de caniculă emisă de meteorologi pentru următoarele zile.
Un nou centru de servicii de asistenţă socială pentru vârstnici va fi inaugurat joi în sectorul 2 Tratamente de recuperare medicală, consiliere psihologică, cursuri de limbi străine şi multe alte servicii le vor fi puse la dispoziţie gratuit locuitorilor sectorului 2 în cel mai nou centru de recreere pentru vârstnici, care va fi deschis joi, în strada Valer Dumitrescu nr. 33.
Direcţia de Asistenţă Socială şi spitalelor din subordinea PMB, pregătite de iarnă Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGAS) din Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) este gata să adăpostească, în această iarnă, un număr de 251 de persoane fără adăpost.
Măsurile anticaniculă au fost menţinute în Capitală Bucureşti, 21 aug/Agerpres/- Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că a cerut serviciilor de specialitate să menţină măsurile pentru combaterea efectelor caniculei în Capitală şi pentru zilele următoare.