Cele mai citite
 


Marş pe biciclete, în amintirea lui Freddie Mercury
vineri, 9 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fanii lui Freddie Mercury sunt aşteptaţi să participe la marşul "Bicycle Race - Be Freddie for a Day" sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 16,00 în Parcul Izvor, informează un comunicat Gala MGMT & PR transmis AGERPRES.
Startului marşului pe biciclete va fi dat la ora 16,30 şi se va desfăşura pe traseul Splaiul Independenţei - Bd. Unirii - Piaţa Alba Iulia - Bd. Decebal - Str. Dristorului - Str. Baba Novac, cu punct final în Parcul IOR, la standul ARAS - Asociaţia Română Anti SIDA, din cadrul ONG Fest.
Evenimentul este organizat în cadrul evenimentului "Tribute to Remember Freddie Mercury", având girul mişcării internaţionale "Freddie for a Day", care are ca scop strângerea de fonduri pentru combaterea HIV/SIDA.
"Tribute to Remember Freddie Mercury" continuă joi, 22 septembrie, în Jukebox Venue, de la ora 19,00, cu un spectacol de peste patru ore. Dan Helciug cu Spitalul de Urgenţă, Zoltan Andras (Sarmalele Reci) cu Jazzapella, Cristina Haioş (Impact) împreună cu un band special constituit, trupa Cortez, Oddisey, trupa de muzică medievală Ad Hoc, Cristi Gram (Phoenix) şi Sabina Abrudian vor celebra muzical viaţa şi muzica unuia dintre cei mai mari artişti ai lumii. Toate fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi donate către ARAS - Asociaţia Română Anti SIDA, pentru achiziţionarea de tratamente ARV (tratament HIV/SIDA). AGERPRES/(AS - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Primul proiect cu fonduri europene nerambursabile, derulat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia Primul proiect pe fonduri europene implementat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, în valoare totală de peste două milioane de lei, vizează, printre altele, urmărirea întregului parcurs al pacientului şi înregistrarea tuturor datelor acestuia, în contextul etapelor necesare efectuării actului...
Parcursul pacienţilor SJU Alba Iulia, de la internare la externare, monitorizat pas cu pas Întregul parcurs al pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia va fi monitorizat pas cu pas începând de miercuri, prin implementarea primului proiect cu fonduri europene nerambursabile derulat de instituţie, în valoare totală de peste două milioane de lei.
Operaţii amânate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia până la dotarea cu noi dezinfectanţi Mai multe operaţii programate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, unde a fost constatată o probă neconformă, au fost amânate, fiind efectuate doar urgenţele, până la dotarea unităţii cu noi dezinfectanţi. Directorul medical al unităţii a declarat că miercuri se va relua activitatea normală...
Alba: Zeci de milioane de lei investiţi de Consiliul Judeţean în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Alba a investit în ultimii ani 30 de milioane de lei în reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, alte 10 milioane de lei fiind preconizate a fi alocate în acest an în reparaţii capitale, dotări independente şi noi construcţii, a precizat, marţi, într-o conferinţă...
SJU Alba Iulia, parte civilă în dosarul Hexi Pharma. 300.000 de lei, cuantumul sumei solicitate Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia s-a constituit parte civilă în dosarul Hexi Pharma, solicitând contravaloarea livrărilor din ultimii cinci ani, în cuantum de 300.000 de lei, conducerea unităţii renunţând să mai acţioneze individual în judecată compania, a anunţat, marţi, managerul Nicoleta...
Alba: Un spaţiu inedit de relaxare pentru pacienţii viitoarei secţii de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Viitoarea secţie de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, o clădire a cărei construcţie va demara în vara acestui an, va dispune de un spaţiu inedit de relaxare în aer liber pentru pacienţi, acesta urmând să fie amplasat pe terasa imobilului.