Cele mai citite
 


Ministrul Ritli: Aducem în Guvern săptămâna viitoare taxa clawback şi alocarea a 150 de milioane de lei sănătăţii
vineri, 9 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat, miercuri, că săptămâna viitoare va aduce în discuţia Guvernului actele normative privind taxa clawback aplicată producătorilor de medicamente, precum şi dislocarea din Fondul de rezervă la dispoziţia Executivului a 150 de milioane de lei pentru programele de sănătate administrate de minister.
"Săptămâna viitoare urmează să discutăm, să aducem la Guvern aceste trei acte normative foarte importante: clawback-ul actual, care este din 2009, ca să funcţioneze, respectiv să avem venituri din acesta, noul clawback care reglementează piaţa mai departe, respectiv o corelare cu bugetul existent, şi a treia este mobilizarea celor 150 de milioane de lei pentru programul nostru de sănătate", a afirmat Ritli, într-un briefing de presă, la Palatul Victoria. AGERPRES/(A - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Taxele clawback şi payback vor intra în vigoare la începutul lunii septembrie Cele două taxe - clawback şi payback - vor intra în vigoare la începutul lunii septembrie, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul sănătăţii, Ladislau Ritli.
Nicolăescu, despre taxa clawback: Până la sfârşitul anului ar trebui să avem forma unui proiect de lege Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat luni că până la finalul lunii decembrie va exista un proiect de lege în ceea ce priveşte taxa clawback.
Eugen Nicolăescu: Taxa clawback se aplică separat pentru generice, separat pentru medicamentele noi Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat marţi că se are în vedere aplicarea taxei clawback separat pentru medicamentele generice, separat pentru cele noi.
Cluj:Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu specialiştii Institutului Oncologic 'Dr. Ion Chiricuţă' Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, s-a întâlnit, joi, la Institutul Oncologic "Dr. Ion Chiricuţă" din Cluj Napoca, cu reprezentanţii Comisiei de specialitate în medicina oncologică.
Ladislau Ritli: Nu a fost o criză de opioide, ci au fost disfuncţionalităţi Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu a fost vorba despre o criză de un anumit tip de morfină, ci de disfuncţionalităţi.
Ladislau Ritli: Taxa de claw-back se va aplica de la 1 octombrie; se vor aduce medicamente în farmacii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat, marţi, că taxa de claw-back se va aplica începând cu 1 octombrie şi a arătat că vor fi aduse în continuare medicamente în farmacii, respingând afirmaţiile producătorilor de medicamente care susţin că acest lucru nu se va întâmpla.