Cele mai citite
 


SUA: 91 de persoane inculpate pentru fraudarea Medicare cu 295 milioane de dolari
vineri, 9 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autorităţile americane au inculpat 91 de persoane, printre care medici şi asistente, pentru participare la escrocherii prin care programul medical federal Medicare a fost fraudat cu 295 milioane de dolari prin facturi false, relatează Reuters şi AP.
Anunţul a fost făcut la Washington de ministrul justiţiei, Eric Holder, cel al sănătăţii, Kathleen Sebelius, şi de directorul adjunct al FBI, Shawn Henry, în urma unei ample operaţiuni la care au participat 400 de agenţi în oraşele Miami, Houston, Baton Rouge, Los Angeles, Detroit, Dallas, New York şi Chicago.

"Din Brooklyn până la Miami şi Los Angeles, inculpaţii au tratat programul Medicare ca pe o puşculiţă personală", a declarat şeful departamentului penal al Ministerului de Justiţie, Lanny Breuer.

Aproximativ jumătate dintre inculpări au avut loc la Miami, pentru fraude totalizând 160 milioane de dolari.

Potrivit actelor de inculpare, persoanele respective emiteau facturi false pentru tratamente şi terapii inutile şi adesea neefectuate.AGERPRES/(Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: 35 de ani închisoare pentru fraudă de 205 milioane dolari împotriva Medicare O americancă a fost condamnată vineri la 35 de ani de închisoare pentru fraudarea sistemului federal de asigurări medicale Medicare, relatează Reuters.
SUA: 91 de peroane arestate pentru o fraudă de 430 de milioane de dolari în sistemul de sănătate Un număr de 91 de persoane au fost arestate în SUA în urma descoperirii unei fraude în valoare de 430 de milioane de dolari în programul de asistenţă medicală pentru persoanele vârstnice, Medicare, au anunţat joi autorităţile americane, citate de agenţia EFE.
Şase noi donaţii acordate în Europa Centrală şi de Est de Fundaţia Bristol-Myers Squibb Şase donaţii noi, în valoare totală de peste 900.000 dolari SUA, pentru Europa Centrală şi de Est, au fost acordate de Fundaţia Bristol-Myers Squibb, pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor despre cancer, profilaxiei şi îngrijirii acestuia, se arată într-un comunicat de presă.
Preşedintele Obama face apel la protejarea sistemului Medicare Preşedintele SUA, Barack Obama, a lansat un apel sâmbătă la protejarea sistemului public de asigurare medicală pentru cei vârstnici, Medicare, pe care rivalii săi republicani vor să-l reformeze, informează sâmbătă AFP.
SUA: Republicanii vor să împiedice adoptarea în Senat a modificărilor dorite de Cameră la reforma sanitară Minoritatea republicană din Senatul american a promis, după votul de duminică din Camera Reprezentanţilor privind reforma asigurărilor de sănătate, că va prelungi disputa cu democraţii, încercând să împiedice aprobarea 'corecţiilor' dorite de cameră, relatează AFP.
Datoria SUA ar putea atinge dublul nivelului PIB în 25 de ani (raport) Datoria Statelor Unite ar putea atinge dublul nivelului PIB în 2037 dacă statul federal păstrează actualele politici fiscale, relevă un raport al Biroului pentru buget al Congresului (CBO) făcut public marţi, informează AFP.