Cele mai citite
 


"O şansă pentru viaţă", o nouă campanie pentru donarea de sânge
sâmbătă, 10 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asociaţia React demarează o nouă campanie de donare de sânge în cadrul programului "O şansă pentru viaţă", bucureştenii fiind aşteptaţi în acest week-end la ONGFest "să ofere o şansă pentru viaţă", informează un comunicat al asociaţiei transmis vineri AGERPRES.
Centrul mobil de recoltare sangvină al Centrului de Transfuzii Bucureşti se va afla sâmbătă, 10 septembrie şi duminică, 11 septembrie, în intervalul orar 9,00-12,00 lângă Parcul Al. I. Cuza (Parcul IOR) pe strada Baba Novac, unde sunt aşteptaţi toţi cei care doresc şi pot să doneze sânge.
"O şansă pentru viaţă" este cel mai amplu program naţional de donare de sânge, derulat de Asociaţia React şi susţinut de Vodafone România. Campania a urmărit creşterea numărului de donatori la nivel naţional prin informarea publicului despre nevoia de sânge din spitale şi organizarea de puncte mobile de recoltare sangvină la nivelul întregii ţări.
Programul "O şansă pentru viaţă" a reuşit să atragă până în prezent peste 90.000 de persoane, care au donat mai mult de 40.000 de litri de sânge, cu ajutorul cărora au fost salvate 120.000 de vieţi. AGERPRES/(AS - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de donare de sânge, sâmbătă în Parcul Herăstrău Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge va fi celebrată sâmbătă în Parcul Herăstrău de Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională, Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, cu sprijinul Ministerului Sănătăţii, printr-un eveniment şi o campanie mobile de donare sub deviza "Donează sânge pentru cele...
Campanie de donare de sânge, iniţiată de UNSR, UPB şi INH Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Universitatea Politehnică Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie vor organiza, de luni până vineri, în holul Rectoratului UPB, o sesiune de recoltare sangvină, în cadrul campaniei naţionale 'Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem...
Campanie de donare de sânge iniţiată de UNSR, UPB şi INH Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Universitatea Politehnica Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie vor organiza în perioada 24-28 februarie, în holul Rectoratului UPB, o sesiune de recoltare sangvină, din campania naţională 'Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem...
Campanie de donare de sânge, sâmbătă, în parcul Herăstrău O sesiunea de donare de sânge va fi organizată sâmbătă, între orele 10,00 şi 14,00, în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, de către Asociaţia React şi Fundaţia Vodafone România, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, în cadrul programului "O şansă pentru viaţă".
Campanie de donare de sânge, între 27 şi 29 iunie, într-un mall bucureştean Campania "Dăruieşte timp, donează sânge!" se va desfăşura între 27 şi 29 iunie, într-un mall bucureştean, ocazie cu care locuitorii Capitalei pot dona sânge la unităţile mobile special amplasate la intrarea principală a centrului comercial, informează un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Caraş-Severin: Campanie de donare de sânge iniţiată de mama unei fetiţe bolnave O campanie de donare de sânge pentru copiii bolnavi se derulează în judeţ sub genericul 'Strop de sânge pentru un copil'!, iniţiată de o mamă căreia mai mulţi medici de la două spitale din Bucureşti i-au tratat fiica suferindă de o boală gravă.