Cele mai citite
 


Italia: Un român a supravieţuit unei căzături de la o înălţime de opt metri
sâmbătă, 10 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un zidar român în vârstă de 21 de ani a supravieţuit joi impactului cu asfaltul după ce a căzut de la o înălţime de opt metri, informează vineri cotidianul BresciaOggi.
Incidentul a avut loc în localitatea Gardone Valtrompia, Brescia. Cetăţeanul român Vasile D. a ajuns la spital cu câteva răni şi medicii i-au recomandat 40 de zile de internare. Radiografiile au demonstrat că nu a suferit fracturi interne.
Tânărul lucra la exteriorul unui apartament de la etajul al treilea al unui bloc şi una dintre schele a cedat sub greutatea sa. Românul nu era legat cu centuri de siguranţă aşa cum prevăd normele de protecţie şi a căzut în gol.
Colegii l-au găsit pe asfalt conştient şi cu dureri. Vasile a fost transportat de urgenţă la spital şi medicii sunt optimişti cu privire la însănătoşirea sa.AGERPRES/(Anca Mihai)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit peste 400.000 de lei pentru sistemul de protecţie împotriva incendiilor Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit din partea Consiliului Judeţean Covasna suma de 426.000 lei pentru finalizarea sistemului de protecţie contra incendiilor.
Cluj: Decanul FSEGA, operat de urgenţă după ce a căzut de pe o clădire Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Dumitru Matiş, a fost supus sâmbătă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale după ce a căzut în gol de pe o clădire.
MAE: Un român grav rănit în accidentul rutier în Italia, supus unor intervenţii chirurgicale de urgenţă Ministerul Afacerilor Externe informează că unul dintre românii răniţi sâmbătă în accidentul rutier din Italia este grav rănit, fiind supus unor intervenţii chirurgicale de urgenţă, iar celălalt român rănit are fracturi multiple şi i se acordă îngrijiri medicale.
Bacău: Zilele Medicale ale Spitalului Municipal din Moineşti Spitalul Municipal de Urgenţă din Moineşti este prima unitate medicală din judeţ şi primul de acest tip/urgenţă/ din ţară care a primit acreditarea de funcţionare, document înmânat joi, cu prilejul deschiderii ediţiei a VI-a a ''Zilelor Medicale''.
Spitalul Niguarda şi Spitalul de Urgenţă Slatina au semnat un nou acord de colaborare Spitalul Niguarda din Milano şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina au semnat vineri un acord de colaborare pentru următorii trei ani privind formarea profesională, prezentat de secretarul de stat Raed Arafat.
Dobre: Comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă - activate în judeţele sub cod portocaliu de temperaturi ridicate Comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă au fost activate în toate judeţele aflate sub cod portocaliu de temperaturi ridicate, a afirmat, marţi, după şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre.