Cele mai citite
 


Neamţ: Au început lucrările celei de-a IV-a Conferinţe Naţionale de Psihogeriatrie
sâmbătă, 10 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lucrările celei de-a patra Conferinţe Naţionale de Psihogeriatrie s-au deschis vineri, la Piatra Neamţ, manifestarea cu participare internaţională fiind programată să se desfăşoare în perioada 9-11 septembrie.
Potrivit unui comunicat remis AGERPRES de organizatorii evenimentului, Universitatea 'Petre Andrei' din Iaşi şi Societatea Română 'Alzheimer' Neamţ, conferinţa se adresează medicilor, psihologilor, asistenţilor sociali, asistenţilor medicali, dar este deschisă şi tuturor specialiştilor care lucrează în context socio-medical interesaţi de 'arta îmbătrânirii'.
Titlul conferinţei în acest an este 'Calea spre fericirea căruntă'.
La eveniment sunt aşteptaţi să participe studenţi şi absolvenţi ai universităţilor de psihologie, asistenţă socială, medicină şi ai şcolilor postliceale sanitare cu preocupări asupra modului în care se pot implica în sprijinirea celor aflaţi la vârsta senectuţii. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Nou născut adus în stare gravă după ce a fost infectat cu Klebsiella Un nou născut a fost adus de la Piatra Neamţ la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi după ce a fost infectat cu Klebsiella, un germene multirezistent care provoacă epidemii infecţioase.
Iaşi: Peste 1.600 de studenţi au finalizat studiile la UMF Peste 1.600 de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr. T. Popa' din Iaşi au luat parte, marţi, alături de rude şi prieteni, la festivităţile de absolvire organizate de conducerea instituţiei de învăţământ superior.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a băut un cocktail Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din judeţul Neamţ, a fost adus în stare foarte gravă la Spitalul C.I.Parhon din Iaşi, după ce a băut un cocktail oferit de o femeie.
Iaşi: Asistenţă gratuită pentru bolnavii de cancer, la Centrului Teritorial de Informare, Consiliere şi Terapie ONCOSUPORT Nord-Est Bolnavii de cancer beneficiază începând de vineri de sprijin din partea specialiştilor din cadrul Centrului Teritorial de Informare, Consiliere şi Terapie ONCOSUPORT Nord-Est.
Iaşi: Sute de studenţi medicinişti, prezenţi la conferinţa privind oportunităţile de consiliere Peste 400 de studenţi medicinişti din Iaşi au luat parte, marţi, la o nouă ediţie a conferinţei "Oportunităţi în abordarea interdisciplinară a consilierii studenţilor de medicină şi medicină dentară" din cadrul proiectului 'Consiliere profesionala pentru studenţii în medicina şi program integrat de practica...
Patru funcţionari publici din ANAF, CNAS şi DGASPC Neamţ, găsiţi incompatibili de ANI Patru funcţionari publici, doi angajaţi în cadrul unor structuri din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi câte unul în cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Neamţ, au fost găsiţi în...