Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Centre medicale multifuncţionale, în locul spitalelor desfiinţate
duminică, 11 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele trei spitale din judeţul Caraş-Severin, desfiinţate la 1 aprilie, vor funcţiona ca centre medicale multifuncţionale.
Consiliul Judeţean se va asocia, în acest sens, cu Consiliul Local Bozovici, dar şi cu Anina şi Bocşa, în vederea dezvoltării în cele trei localităţi a unor centre medicale multifuncţionale.
''Serviciile urmează a fi asigurate, în fapt, de către Spitalul Judeţean din Reşiţa, care este proprietatea Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Dacă aceste hotărâri vor fi aprobate, atât de consilierii judeţeni, cât şi de consiliile locale din Anina, Bozovici şi Bocşa, urmează ca la Ministerul Sănătăţii să se solicite modificarea organigramei Spitalului Judeţean'', a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.
În acest an, la Spitalul Judeţean din Reşiţa, va fi adus şi va funcţiona şi un aparat cu rezonanţă magnetică nucleară, investiţie ce se ridică la circa un milion de euro.
''Încercăm să ne ţinem o promisiune mai veche pe care am făcut-o, şi anume ca până la finele anului aici să funcţioneze un RMN, o dotare de circa un milion de euro, pentru Spitalul Judeţean din Reşiţa, pentru că întregul judeţ are nevoie de un asemenea aparat. O facem acum, deoarece suntem proprietarii spitalului doar de câteva luni'', a afirmat Sorin Frunzăverde. AGERPRES/(AS - Paula Neamţu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean din Reşiţa are unul dintre cele mai performante RMN-uri La Spitalul Judeţean de urgenţe din Reşiţa a fost inaugurat, joi, cel mai modern aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică din zonă, cunoscut şi sub numele de RMN.
Caraş-Severin: Noi investiţii la Spitalul Judeţean din Reşiţa Consiliul Judeţean Caraş-Severin continuă seria achiziţiilor pentru Spitalul Judeţean de urgenţă din Reşiţa, după ce luni au fost puse în funcţiune, în Blocul operator, două mese chirurgicale multifuncţionale şi două lampi scialitice de ultimă generaţie, în valoare de aproximativ 30 mii euro.
Caraş-Severin: O nouă investiţie a Consiliului Judeţean pentru Spitalul de Urgenţă din Reşiţa Consiliul Judeţean Caraş-Severin va investi 100.000 pentru dotarea SJU Reşiţa cu o nouă şi modernă masă de chirurgie ortopedică.
Caraş-Severin: Echipamente medicale noi, achiziţionate printr-un proiect european, la Spitalul din Caransebeş Locuitorii municipiului Caransebeş şi din aproape 200 de localităţi din împrejurimi vor beneficia de echipamente şi servicii medicale de specialitate printr-un program cu finanţare europeană, lansat joi, intitulat 'Reabilitarea, modernizarea şi dezvoltarea activităţilor de ambulatoriu în specialitatea...
Caraş-Severin: Investiţii de 3,3 milioane de euro la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa Investiţiile pe care Consiliul Judeţean Caraş-Severin le-a efectuat până acum la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa se ridică la aproape 3,3 milioane euro.
Caraş-Severin: S-a redeschis spitalul din Bozovici, dar ca un centru multifuncţional de sănătate Spitalul din Bozovici, a cărui activitate a încetat în urmă cu un an, a fost redeschis marţi, dar ca staţionar în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa şi cu funcţionare limitată la internarea de zi.