Cele mai citite
 


Ovidiu Milici (PSD): Falimentul sistemului sanitar s-a produs în mandatul lui Traian Băsescu
marţi, 13 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, a criticat, luni, într-o conferinţă de presă, declaraţia preşedintelui României, Traian Băsescu, referitoare la o posibilă privatizare a spitalelor, apreciind că acestea dovedesc ''eşecul propriei sale viziuni în ceea ce priveşte sistemul sanitar''.
Milici a catalogat declaraţia lui Traian Băsescu, făcută la Şcoala de vară a tinerilor din UNPR, potrivit căreia spitalele nu ar trebui să mai aparţină statului sau administraţiilor locale, ci ar trebui să devină fundaţii, drept ''îngrijorătoare pentru poporul român'', reprezentând ''un atentat la siguranţa naţională''.
În opinia lui Milici, dacă spitalele vor fi privatizate, atunci de serviciile acestora vor beneficia numai oamenii cu bani şi nu pensionarii, bugetarii sau alte categorii sociale cu venituri mici, iar în acest fel actuala guvernare vrea ''să pună pe chituci'' sistemul sanitar românesc, pentru ca apoi să-l vândă pe bucăţi.
''Declaraţia lui Traian Băsescu este o recunoaştere e eşecului propriei sale viziuni în ceea ce priveşte sistemul sanitar. Nu poate să rezolve problemele acestui sistem şi îl privatizează. Prin astfel de intenţii guvernul Băsescu - Boc este un pericol pentru toţi românii şi reprezintă un atentat la siguranţa naţională. Actuala putere nu a făcut decât să constate deficienţele sistemului sanitar românesc, dar nu a făcut nimic concret pentru a corecta aceste deficienţe. Practic, falimentul sistemului sanitar din România s-a produs în mandatul lui Traian Băsescu. Vreau să spun că USL nu este de acord cu privatizarea spitalelor acestei ţări şi când va veni la guvernare va dezvolta un sistem sanitar public care să lucreze pentru oameni şi în folosul lor'', a spus Milici.
Potrivit acestuia, PSD se va folosi de toate mijloacele democratice pentru a se opune privatizării spitalelor din România. AGERPRES/(A - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Băsescu: Anul acesta, România nu are nevoie în mod cert de niciun euro de la FMI sau de la UE Preşedintele Traian Băsescu susţine că, în acest an, România nu are nevoie, "în mod cert", de niciun euro de la Fondul Monetar Internaţional sau de la Uniunea Europeană.
Graţiela Drăghici (PSD): Sistemul sanitar gândit de ministrul Cseke Attila costă vieţi Sistemul sanitar gândit de ministrul Cseke Attila costă vieţi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Departamentului de Sănătate al PSD, Graţiela Drăghici, referindu-se la decesul celor două persoane de la Vâlcea şi Constanţa.
Nicolae Bănicioiu (PSD): Traian Băsescu nu apără niciun stat de drept, ci camarila portocalie Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, nu apără niciun stat de drept, aşa cum a afirmat în prima conferinţă de presă din campania pentru referendum, ci ''camarila portocalie care a furat ţara'', a declarat, joi, deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu, preşedintele organizaţiei de tineret a PSD...
Adrian Năstase despre documentul secret: Observăm că guvernarea este realizată mai curând de echipa FMI Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a susţinut marţi o conferinţă extraordinară de presă în care a pus la dispoziţia presei un document "extrem de dur" despre care spune că ar fi ţinut secret de FMI şi care vizează o serie de măsuri de austeritate...
PSD dezaprobă decizia Guvernului privind impozitarea pensiile mai mari de 740 lei cu 5,5% Bucureşti, 8 dec /Agerpres/ - Social-democraţii dezaprobă decizia Guvernului Boc prin care pensiile mai mari de 740 lei vor fi impozitate cu 5,5%, considerând această măsură un ''nou atentat'' la viaţa pensionarilor, se precizează într-un comunicat al Departamentului de Sănătate al PSD, transmis, miercuri...
Senatorul PSD Ioan Mang, 'în doliu', până la căderea Guvernului Senatorul PSD Ioan Mang, preşedintele organizaţiei PSD Bihor, a declarat, vineri, că va purta haine de doliu, costum şi cravată negre, până la căderea Guvernului Boc, din cauza ''genocidului pe care-l provoacă populaţiei României'.