Cele mai citite
 


Gorj: Anchetă a Parchetului Târgu-Jiu în cazul decesului unui bărbat diagnosticat greşit
miercuri, 14 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au început o anchetă în cazul decesului unui bărbat din Rovinari, diagnosticat greşit de medicii dermatologi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Potrivit unui comunicat afişat pe site-ul www.mpublic.ro, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a fost înregistrată, la data de 12 septembrie, o cauză penală privind decesul unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din oraşul Rovinari, diagnosticat greşit de medicii dermatologi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
În cauză, lucrători ai IPJ Gorj - Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul unui bărbat în vârstă de 37 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu Zona Zoster - o boală de piele, a primit tratament în acest sens, fiind internat timp de două zile în secţia Dermatologie a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, ulterior constatându-se că, de fapt, acesta fusese înţepat de o insectă veninoasă.
Victima a fost trimisă la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar de aici transportată la Institutul de boli infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti, unde, la data de 11 septembrie, a decedat, se mai arată în comunicatul de presă.
În acest caz, a fost demarată o anchetă şi de Colegiul Medicilor Gorj, preşedintele forului declarând luni, presei, că în lucru sunt mai multe sesizări privind cazuri de malpraxis ale medicilor gorjeni.AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Procurorii deschid o anchetă în legătură cu moartea în spital a femeii însărcinate din Târgu-Cărbuneşti Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care o femeie însărcinată, din Târgu-Cărbuneşti, a murit săptămâna trecută la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, după ce a fost adusă în stare foarte gravă de la Spitalul...
Gorj: Mai multe sesizări de malpraxis, în atenţia Colegiului Medicilor Reprezentanţii Colegiului Medicilor Gorj analizează, în prezent, mai multe dosare privind cazuri de malpraxis în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi în alte unităţi din judeţ, după ce familiile persoanelor care au decedat după ce au fost tratate în unitatea spitalicească au depus plângeri...
Gorj: Anchetă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci în cazul bebeluşului decedat la naştere, în spital Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci au deschis, miercuri, o anchetă în cazul bebeluşului decedat la naştere în noaptea de marţi spre miercuri la Spitalul Orăşenesc Novaci, în urma unei operaţii de cezariană de urgenţă care a vizat salvarea vieţii mamei şi a fătului.
Gorj: Anchete ale IPJ şi Spitalului Judeţean de Urgenţă în cazul morţii unui bebeluş de o lună Reprezentanţii IPJ Gorj şi cei ai conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu au demarat, în paralel, două anchete în cazul morţii unui bebeluş de doar o lună de zile.
Gorj: Managerul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu s-a autosesizat în cazul unui bebeluş mort Managerul privat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Cristian Vlădoianu, a declarat, luni, că la nivelul unităţii medicale a fost constituită o comisie care va ancheta moartea unui nou-născut, după ce părinţii acuză medicii Secţiei de Pediatrie de malpraxis.
Gorj: Anchete ale SJU Târgu-Jiu şi IPJ în cazul morţii unui făt Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj au deschis, marţi, anchete în cazul unei femei însărcinate din comuna Muşeteşti al cărei făt a decedat înainte de naştere, evenimentul aflându-se şi în atenţia Colegiului Medicilor.