Cele mai citite
 


Satu Mare: Televizoare şi monitoare, la Spitalul Judeţean
miercuri, 14 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va fi dotat cu plasme pentru informaţii şi televizoare în saloane, a anunţat managerul Adrian Marc.
Acesta a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că au fost instalate patru monitoare mari şi vor mai fi instalate încă două.
Totodată, pe secţii vor fi 35 de monitoare mici cu informaţii despre spital, iar în saloane vor fi 90 de televizoare. Investiţia va fi una privată şi se estimează că în aproximativ un an investiţia va fi amortizată din reclamele difuzate, urmând ca aparatele să rămână în dotarea spitalului.
Managerul a mai anunţat faptul că se va modifica şi sistemul de acces în unitate, introducându-se carduri şi punct de verificare.
''Avem probleme în ceea ce priveşte accesul persoanelor. Foarte multe persoane bântuie pe coridoare. Poate oricine, la un moment dat, o persoană cu retard psihic, un caz social, să facă acte de violenţă asupra unui pacient sau cadru medical. Trebuie să prevenim astfel de cazuri'', a declarat Adrian Marc.
Poarta de acces la spital se va înlocui cu o barieră acţionată cu o telecomandă, iar pentru partea pietonală se ia în vedere amplasarea unei porţi batante securizate.
La intrarea în unitate va fi amplasat un birou de relaţii publice astfel ca toţi cei interesaţi să obţină informaţiile necesare, fără a mai fi nevoiţi să se plimbe prin tot spitalul. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Reparaţii capitale la secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a intrat în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, în urma unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Satu Mare: Operaţii pe retină, la Spitalul Judeţean Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare pot efectua operaţii pe retină, după revigorarea secţiei de Oftalmologie, dotarea acesteia şi angajarea unui specialist.
Satu Mare: Aparatură modernă pentru secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotată cu aparatură modernă în valoare de 1,3 milioane lei, bani asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ).
Purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare: Medicii nu ştiau că în parc era o femeie căzută Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a declarat marţi, pentru AGERPRES, că medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe nu ştiau că în parcul din faţa unităţii se află o femeie căzută dar nici persoana care a cerut ambulanţa nu a explicat foarte clar care este situaţia...
Satu Mare: Spitalul Judeţean, amendat cu 5 000 de lei după controlul DSP Spitalul Judeţean de urgenţă (SJU) Satu Mare a fost amendat cu 5 000 de lei în urma unui control al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), fiind dispuse măsuri de igienizare, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, managerul Marcel Papici.
Satu Mare: Spitalul Judeţean dublează coplata, de la cinci la zece lei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a luat decizia de a dubla valoarea taxei de coplată, de la cinci la zece lei, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, managerul instituţiei, Marcela Papici.