Cele mai citite
 


Botoşani: Criză de medici la Spitalul de copii
joi, 15 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de copiii din Botoşani a rămas fără medic oftalmolog, după ce singurul specialist al unităţii a demisionat, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul spitalului, Livia Mihalache.
Potrivit acesteia, medicul oftalmolog a părăsit Spitalul de Copii pentru a se angaja la Spitalul Judeţean 'Mavromati'.
'Noi o înţelegem pe doamna doctor. Pentru ea este un pas înainte din punct de vedere profesional, pentru că aici nu făcea decât consultaţii în ambulator. Acolo poate face şi intervenţii chirurgicale, iar patologia pe care o are de rezolvat este cu mult mai diversificată', a afirmat Mihalache.
Spitalul de copii nu dispune, în acest moment, nici de medic ORL, în condiţiile în care singurul specialist în domeniu se află în concediu de odihnă.
În aceste condiţii, cazurile pediatrice care necesită consultaţii sau tratament oftalmologic sau ORL sunt transferate la Spitalul Judeţean 'Mavromati', aglomerând activitatea acestei unităţi.
'Ne este foarte greu să facem faţă pentru că şi aşa numărul adulţilor este foarte mare. Acum şi copiii cu o patologie diferită, cu tratamente diferite faţă de adulţi au încărcat şi mai mult activitatea', a precizat medicul şef al Secţiei ORL din Spitalul Judeţean "Mavromati", Delia Chelaru. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Criza de medici de la spitalul de pediatrie pune pacienţii pe drumuri Spitalul de copii din Botoşani se confruntă cu o criză majoră de medici pe anumite specialităţi, iar din această cauză pacienţii sunt transferaţi la alte unităţi medicale.
Botoşani: Criză de antirabice la Spitalul Judeţean 'Mavromati' Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani se confruntă cu o criză de ser antirabic, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Ovidiu Mimor.
Botoşani: Criză de vaccin antitetanos la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani se confruntă cu lipsa vaccinului antitetanos, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al unităţii, medicul Ştefan Bercea.
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean Mavromati după ce un medic a acuzat asistentele şi infirmierele de incompetenţă Managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", Viorel Iliuţă, a dispus, sâmbătă, declanşarea unei anchete administrative, după ce un medic neonatolog de pe Secţia de obstretică-ginecologie a sesizat lipsa de competenţă a unor asistenţi medicali.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: Raed Arafat a tăiat panglica inaugurală a SMURD şi a noii UPU de la Spitalul Judeţean 'Mavromati' Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat şi secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Mihai Capră au tăiat, vineri după-amiază, panglica inaugurală la noua Unitate de Primire a Urgenţelor (UPU) a Spitalului Judeţean 'Mavromati' Botoşani. Modernizarea UPU a fost realizată...