Cele mai citite
 


Brăila: Echipajele SMURD, solicitate să intervină în peste 1.700 de cazuri
joi, 15 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Brăila au fost solicitate să intervină, de la începutul anului, în peste 1.700 de cazuri, după cum a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, maior Ştefan Stoian.
'Echipajele SMURD au fost alertate să intervină în 1.735 de cazuri, în medie câte şapte pe zi, acordând ajutor medical calificat unui număr de 1.610 persoane adulte şi 52 de copii', a declarat maior Ştefan Stoian.
Din totalul intervenţiilor, 1.558 au fost pentru ajutor medical de urgenţă, din care 861 pentru diverse afecţiuni medicale, 386 traumatisme, 148 intoxicaţii, 66 accidente rutiere, 45 afecţiuni neurologice şi psihiatrice, 41 afecţiuni cardiace, cinci cazuri de stop cardio-respirator resuscitat, două persoane cu arsuri, trei persoane găsite decedate şi o intervenţie pentru afecţiuni oftalmologice.
SMURD a mai avut 146 de intervenţii pentru transport de persoane de la domiciliu la ambulanţă, 20 de cazuri de asistenţă persoane, între care o persoană blocată între două ţevi de agent termic, şapte descarcerări şi trei alarme false cu bombă. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: SMURD a intervenit anul trecut în peste 2.700 de cazuri Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila au intervenit anul trecut în peste 2.700 de cazuri, ceea ce reprezintă trei sferturi din situaţiile de urgenţă semnalate la nivelul judeţului.
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...
RETROSPECTIVÃ/ Sălaj: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în primul an de activitate Primul an de activitate al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Sălaj a însemnat peste 2.000 de intervenţii la nivelul celor patru subunităţi din judeţ, pentru toate urgenţele care pun viaţa unei persoane sau mai multora în pericol imediat.
Harghita: În cei trei ani de la înfiinţare, SMURD a intervenit în aproape 2.300 de cazuri Angajaţii Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Harghita au intervenit, în cei trei ani de la înfiinţarea structurii, în aproximativ 2.300 de cazuri de urgenţe medicale, arată o analiză făcută publică marţi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).
Galaţi: Echipajele SMURD au intervenit de aproape zece ori pe zi în trimestrul al doilea al anului Serviciile mobile de urgenţă, reanimare şi descarcerare (SMURD) din Galaţi au desfăşurat, în trimestrul al doilea din acest an, 875 de acţiuni specifice, în medie 9,6 pe zi, se arată într-un bilanţ transmis luni de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
Brăila: SMURD Făurei a devenit operaţional Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila a inaugurat vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă.