Cele mai citite
 


Investiţie MedLife de 10 milioane euro în două spitale în Braşov
joi, 15 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
MedLife investeşte 10 milioane euro în dezvoltarea unui spital multidisciplinar în Braşov şi pentru achiziţionarea, în proporţie de 100%, a clinicii Eva din Braşov, ambele în centrul ţării, arată un comunicat al companiei.
Desfăşurat pe o suprafaţă de peste 5.500 metri pătraţi, noul spital MedLife din Braşov cuprinde un ambulatoriu multidisciplinar de mari dimensiuni cu 30 de specialităţi medicale, un centru performant de imagistică, un bloc operator cu trei săli de operaţie, o secţie de ATI /Anestezie Terapie Intensivă/, trei linii de gardă care vor asigura funcţionalitatea spitalului non-stop, o farmacie proprie, precum şi rezerve de câte unul şi două paturi.
Capacitatea totală a spitalului este de 60 de paturi, unitatea medicală beneficiind de echipamente de ultimă generaţie. Investiţia totală în echipamente medicale se ridică la două milioane de euro.
Maternitatea Eva, cea de-a doua investiţie importantă a MedLife în Braşov, a intrat în portofoliul grupului în urma unei achiziţii şi a înregistrat, din 2007 până în prezent, peste 4.700 de naşteri şi un număr total de 1.200 consultaţii lunar. MedLife va deschide în următoarea perioadă un centru de medicină materno-fetală, primul centru de acest tip din Braşov. Centrul va include servicii de fertilizare în vitro şi va realiza intervenţii chirugicale în domeniul medicinei materno-fetale. Eva reprezintă cea dea treia maternitate din portofoliul MedLife. Prima a fost inaugurată în 2007, în cadul spitalului Life Memorial Hospital din Bucureşti, iar cea de-a doua se află în cadrul spitalului MedLife Genesys din Arad.
MedLife a intrat pe piaţa locală în 2008, odată cu deschiderea Hyperclinicii MedLife Timişoara /vest/ şi a Laboratorului din Cluj-Napoca /nord-vest/.
MedLife activează pe piaţa din România din 1996 şi îşi desfăşoară activitatea în nouă Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Arad, opt laboratoare proprii de analize, patru spitale în Bucureşti, Arad şi Braşov, trei maternităţi, 28 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, şase centre cu specializare unică şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.
Conform studiului intenaţional realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al doilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria 'Clinică Privată'.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MedLife investeşte 10 milioane euro în două spitale în Braşov MedLife investeşte 10 milioane euro în dezvoltarea unui spital multidisciplinar în Braşov şi pentru achiziţionarea, în proporţie de 100%, a clinicii Eva din Braşov, potrivit unui comunicat al companiei.
MedLife a deschis o nouă hyperclinică în Bucureşti, investiţie de 1,2 milioane euro MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a deschis o nouă hyperclinică în Bucureşti, investiţie de 1,2 milioane de euro, ajungând astfel la un număr de treisprezece clinici de mari dimensiuni la nivelul întregii ţări, dintre care şase se află în Capitală.
Primul spital privat de pediatrie, inaugurat în Bucureşti Primul spital privat de pediatrie a fost inaugurat miercuri în Bucureşti, o unitate medicală ce oferă, pentru prima oară în medicina privată românească, servicii integrate de pediatrie: consultaţii de specialitate în regim de spital şi ambulatoriu, intervenţii chirurgicale, servicii de imagistică şi...
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
MedLife a deschis al patrulea spital din Bucureşti, investiţie de 1,4 milioane de euro MedLife a inaugurat, joi, Spitalul MedLife Titan, investiţie de 1,4 milioane de euro, cea de-a patra unitate din reţeaua sa de sănătate din Bucureşti, au anunţat, joi, reprezentanţi ai MedLife.
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...