Cele mai citite
 


Argeş: Reuniune pentru Strategii şi Programe în domeniul Sănătăţii a USL
vineri, 16 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale medicilor, asistenţilor medicali, pacienţilor şi farmaciştilor participă timp de două zile, alături de specialişti din cadrul PSD, PNL şi PC, la Reuniunea pentru Strategii şi Programe în domeniul Sănătăţii a USL, ale cărei lucrări încep joi, la Piteşti.
"PSD a lansat această iniţiativă de a avea un schimb de opinii, împreună cu colegii de la ACD, referitor la ideile strategice pe care ne dorim să le putem include în viitorul program de guvernare. (...) Dincolo de mesajul politic, vrem să transmitem un mesaj profesionist. De aceea vor participa la această întrunire atât reprezentanţi politici, dar şi oameni care lucrează, sunt beneficiari sau acţionează în diverse zone ale sistemului de sănătate", a declarat doctorul Alexandru Rafila, vicepreşedintele Departamentului de Sănătate al PSD.
După o primă întâlnire programată joi seară, participanţii la acţiune se vor reuni vineri dimineaţă în amfiteatrul Muzeului Judeţean Argeş, unde vor avea loc dezbaterile pe secţiuni.
Temele de dezbatere vor viza structura sistemului de sănătate şi atribuţiile instituţiilor implicate, sursele de finanţare, structurarea unui pachet social de sănătate, accesul pacienţilor la serviciile medicale şi valorificarea resurselor umane din sistem.
Moderatorii sesiunilor de dezbateri vor fi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, preşedintele PSD Argeş, Constantin Nicolescu, vicepreşedintele Departamentului de Sănătate al PSD, doctorul Alexandru Rafila, şi vicepreşedintele PSD Argeş, doctorul Dan Manu. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Secţia IV de la Spitalul de Pediatrie Piteşti, redeschisă după ample lucrări de modernizare Secţia Pediatrie IV de la Spitalul de Pediatrie Piteşti, care deserveşte anual aproape 3.000 de pacienţi cu vârsta de până în 18 ani, a fost redeschisă, joi, după ample lucrări de modernizare.
Argeş: Specialiştii din USL au analizat principiile viitorului program de guvernare în domeniul sănătăţii O serie de principii ale viitorului program de guvernare al USL în domeniul sănătăţii au fost analizate vineri, la Piteşti, de specialişti din cadrul PSD, PNL şi PC, împreună cu reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale din domeniu şi ai asociaţiilor de pacianţi.
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti care au ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 42 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti care s-au prezentat la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns marţi la 42, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: 26 de copii de la o şcoală din Piteşti, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară; jumătate au fost internaţi Zeci de copii, elevi la aceeaşi şcoală din Piteşti, s-au prezentat în ultimele 24 de ore la Spitalul de Pediatrie cu simptome de toxiinfecţie alimentară, jumătate dintre ei fiind internaţi.
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti internaţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 36 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti internaţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns luni la 36, cu 14 mai mulţi decât în urmă cu o zi, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Argeş.
Argeş: Cazurile de toxiinfecţie alimentară de la o grădiniţă din Piteşti, provocate de nerespectarea regulilor de igienă în bucătărie Cele cinci cazuri de toxiinfecţie alimentară înregistrate pe 11 octombrie la o grădiniţă din municipiul Piteşti au fost provocate de nerespectarea regulilor de igienă în bucătăria în care se pregătea hrana, a anunţat miercuri prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare.