Cele mai citite
 


Brăila: A doua licitaţie pentru modernizarea blocurilor operatorii de la Spitalul Judeţean
vineri, 16 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cel de-al doilea termen al licitaţiei publice lansate pe SEAP pentru proiectarea şi reabilitarea blocurilor de operaţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de aproximativ 900.000 de lei, expiră vineri.
Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că Spitalul Judeţean de Urgenţă a lansat un nou anunţ în SEAP după ce, la licitaţia programată pe 23 august, niciun operator economic nu a depus ofertă pentru modernizarea celor cinci săli ale blocului operator din unitatea spitalicească brăileană.
Conform caietului de sarcini, valoarea estimată fără TVA a licitaţiei este de 887.096 de lei, criteriul unic de selecţie fiind preţul cel mai scăzut, iar durata contractului de 90 de zile de la data atribuirii. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Primele şase săli de operaţie de la Spitalul Judeţean Brăila vor fi gata în august Primele şase săli de operaţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila vor fi gata în luna august, după cum a informat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Preşedintele CJ Brăila: Investiţia cu fonduri de la Banca Mondială în Secţia de Radioterapie-Oncologie nu este pierdută definitiv Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Viorel Mortu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că investiţia în noua secţie de Radioterapie - Oncologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, cu fonduri de la Banca Mondială, unde societatea care executa lucrările a reziliat unilateral contractul şi...
Brăila: Preşedintele CJ vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat public că vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, motiv pentru care a început tratativele cu mai multe spitale din Bucureşti.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: A început reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean, proiect în valoare de peste 25 milioane lei Reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 25 milioane lei, au demarat, iar primele termene au ca perioadă de finalizare sfârşitul lunii mai, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.