Cele mai citite
 


Iaşi: Adolescenţi aduşi la spital după ce au consumat droguri
vineri, 16 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi adolescenţi au fost aduşi în stare gravă la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iaşi după ce la sfârşitul orelor de curs au consumat plante etnobotanice şi marijuana.
Dr. Marcel Burlacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie, a declarat, joi, că un băiat în vârstă de 15 ani, din Iaşi, a fost adus la spital pentru îngrijiri medicale după ce a fost găsit zăcând pe stradă de un vecin.
Potrivit medicului, după orele de curs, băiatul a fost servit de un fost coleg de şcoală cu o ţigară confecţionată manual. După câteva fumuri, adolescentul a acuzat stări de ameţeală după care s-a prăbuşit pe caldarâm. Speriat, prietenul acestuia a fugit. Un vecin care trecea prin apropriere a sunat la 112 pentru a chema o ambulanţă ca să îl ducă la spital.
În prezent, starea băiatului este stabilă.
Tot la spital a ajuns şi un băiat de 16 ani din judeţul Bacău. El a povestit că a fost servit cu o ţigară în timp ce se afla în parc cu colegii. După ce a fumat ţigara de marijuana, băiatul a început să delireze. Mama acestuia spune că nu este prima oară când el consumă astfel de ţigări, fapt confirmat şi de analizele toxicologice.
Dr. Burlacu susţine că, după stabilizare, adolescentul va fi redirecţionat spre Spitalul de Neuropsihiatrie "Socola" pentru tratament de specialitate. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Copii internaţi în spital după ce au fumat etnobotanice găsite pe stradă Doi copii au fost aduşi în stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Pediatrie 'Sfânta Maria' din Iaşi, după ce au fumat ţigări cu etnobotanice găsite pe stradă.
Iaşi: Copil de 12 ani intoxicat cu etnobotanice Un băiat în vârstă de 12 ani a fost adus la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi după ce a fost găsit inconştient într-un bar din oraşul Târgu Frumos.
Iaşi: Tânăr în stare gravă după ce a fumat 'vise' la preţ redus Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe din Iaşi, în noaptea de joi spre vineri, după ce timp de şase luni a fumat produse etnobotanice.
Iaşi: La spital după ce şi-a injectat plante etnobotanice Un tânăr a fost adus miercuri seara în stare gravă la un spital din Iaşi, după ce şi-a injectat plante etnobotanice, acesta fiind primul caz de acest gen întâlnit de medici.
Iaşi: Un tânăr a ajuns în stare gravă din cauza etnobotanicelor ''Magazinele de vise'', aşa cum sunt numite magazinele prin intermediul cărora se vând plante etnobotanice, continuă să facă victime.
Iaşi: O studentă s-a drogat cu etnobotanice pentru a putea dormi O studentă a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor ''Sfântul Ioan'' din Iaşi în stare gravă, după ce a consumat plante etnobotanice, pentru a reuşi să adoarmă, după mai multe zile de nesomn.