Cele mai citite
 


Iordania doreşte să beneficieze de experienţa românească în domeniul sănătăţii
joi, 15 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Amman, 15 sep /Agerpres/- Ministrul sănătăţii din Iordania, Abdul Latif Wreikat, a exprimat dorinţa ministerului său de a beneficia de expertiza considerabilă a României în sectorul ajutorului de urgenţă, prin intermediul numărului în creştere al iordanienilor care se pregătesc în România în acest domeniu, informează agenţia locală Petra.
Cu ocazia unei întâlnire avute cu o delegaţie română condusă de comisarul şef al poliţiei române, Ion Dascălu, ministrul iordanian a apreciat sprijinul oferit de România Iordaniei în pregătirea cadrelor care activează în sectorul ajutorului de urgenţă.

Wreikat a subliniat importanţa amplificării cooperării dintre cele două ţări în sectorul sănătăţii. Delegaţia română a apreciat nivelul avansat pe care Iordania l-a atins în domeniul medical şi al sănătăţii.AGERPRES/(Sorin Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
România şi Ungaria vor colabora pentru realizarea de proiecte comune în sistemul de urgenţă 112 România şi Ungaria vor colabora pentru realizarea de proiecte comune în sistemul de urgenţă 112, transplant şi implementarea unui nou sistem de clasificare în grupe de diagnostice.
Miniştrii Sănătăţii din România şi Iordania au semnat un plan de acţiune pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi omologul său iordanian, Ali Hyasat, au semnat vineri un plan de acţiune care vizează dezvoltarea relaţiilor bilaterale în domeniile chirurgie şi neurochirurgie vasculară, chirurgie pediatrică, asistenţă medicală de urgenţă, turism medical.
Ministrul Sănătăţii: Am înlăturat barierele pentru profesioniştii din domeniul medical care vor să profeseze în România Guvernul a adoptat miercuri o ordonanţă de urgenţă prin care au fost înlăturate bariere pentru profesioniştii din domeniul medical care vor să profeseze în România, a anunţat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, miercuri, într-un briefing, la Palatul Victoria.
Ministrul Sănătăţii a aprobat planul de investiţii de urgenţă pentru Spitalul de Arşi Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a aprobat vineri planul de măsuri privind igienizarea Spitalului Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri Bucureşti.
Attila Cseke: SMURD-ul din România a devenit un model şi pentru alte state Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - SMURD-ul românesc a devenit un model şi pentru alte state, a precizat, vineri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, la Târgu Mureş, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.
ŞTIRILE SERII DIN JUDEŢE - 6 SEPTEMBRIE * Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş se pregăteşte să depună documentaţia la Agenţia Naţională de Transplant pentru autorizarea începerii transplantului hepatic, renal şi de pancreas şi că ar...