Cele mai citite
 


Nicolae Bănicioiu: Sănătatea şi educaţia vor fi priorităţile viitoarei guvernări a USL
vineri, 16 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sănătatea şi educaţia vor fi domeniile prioritare ale unei viitoare guvernări a USL, a afirmat joi, la Piteşti, deputatul Nicolae Bănicioiu, care participă, în calitate de vicepreşedinte al PSD, la o reuniune pe probleme de strategii şi programe în domeniul sănătăţii.
"Viitorul guvern al USL va considera sănătatea ca pe o prioritate. Sănătatea, alături de educaţie, vor fi cele două mari puncte de atac în campania electorală, dar şi cele două mari principii pe care USL şi le va asuma şi domeniile pe care le va dezvolta când va veni la guvernare", a spus Bănicioiu.
În opinia deputatului social-democrat, domeniul sănătăţii a ajuns într-o situaţie foarte gravă şi din această cauză este nevoie ca opoziţia să vină cu soluţii concrete la problemele din sistem.
"Nu ne imaginam acum câţiva ani că vom ajunge atât de jos în domeniul sanitar, dar iată că domnul preşedinte Băsescu şi cei şapte ani de reformă au reuşit să ne convingă că se poate ajunge şi atât de jos. Important este ceea ce va fi de acum în colo şi tocmai de aceea USL vine şi propune o alternativă. Pe fiecare domeniu în parte am dezbătut cu specialiştii, cu cei care beneficiază de sistemul respectiv şi cred că USL va fi în stare să pună pe masă un program de guvernare pe sănătate foarte realist, care să ofere şi acces tuturor către serviciile sanitare, dar şi servicii sanitare de calitate", a precizat Nicolae Bănicioiu.
Reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale medicilor, asistenţilor medicali, pacienţilor şi farmaciştilor participă timp de două zile, alături de specialişti din cadrul PSD, PNL şi PC, la Reuniunea pentru Strategii şi Programe în domeniul Sănătăţii a USL, ale cărei lucrări încep joi, la Piteşti. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Adrian Năstase: Traian Băsescu - groparul industriei şi al flotei româneşti Preşedintele Traian Băsescu reprezintă "groparul industriei şi al flotei româneşti", angajându-se, în perioada guvernărilor CDR, la 'privatizarea' celor mai mari 63 de societăţi româneşti", a afirmat luni preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase.
INTERVIU/Ponta: În prezent nu există Opoziţie; există, bun sau rău, Guvernul actual, în partea cealaltă - nimic Prim-ministrul Victor Ponta a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre vizita pe care o efectuează în aceste zile în state din zona Golfului Persic, dar şi despre proiectele Guvernului privind economia, infrastructura şi salariile bugetarilor.
Argeş: Fostul deputat PSD Ion Burnei a depus jurământul ca subprefect Fostul deputat PSD Ion Burnei a depus jurământul în calitate de subprefect al judeţului Argeş, vineri, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Administrativ din Piteşti.
Dorel Jurcan, candidat PDL la preşedinţia CJ Vâlcea: Vreau ca tinerii să aibă oportunitatea de a începe o afacere (interviu) Candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean Vâlcea, senatorul Dorel Jurcan, susţine într-un interviu acordat AGERPRES că, în cazul câştigării competiţiei electorale, are în vedere implementarea proiectelor ce vizează infrastructura, alimentarea cu apă şi lucrările de canalizare, dezvoltarea întreprinderilor...
T. Băsescu: România oferă servicii de proastă calitate, dar promovarea noii legislaţii a avut o opoziţie extraordinară Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, marţi, că România le oferă cetăţenilor săi servicii de proastă calitate în ceea ce priveşte sistemul de sănătate şi de educaţie, dar, cu toate acestea, soluţiile Guvernului român nu au fost susţinute în mass-media.
Traian Băsescu: Guvernul să restructureze sistemul de sănătate şi apoi să plătească arieratele din domeniu România a solicitat organismelor internaţionale de finanţare să i se ofere posibilitatea de a restructura mai întâi sistemul de sănătate, pentru ca abia apoi să achite arieratele din acest sector, astfel încât să poată acorda, cu prioritate, subvenţiile pentru agricultori, a declarat, joi, preşedintele...