Cele mai citite
 


Suceava: Secţia ATI a Spitalului Judeţean modernizată şi dotată la standarde europene
vineri, 16 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, modernizată şi dotată la standarde europene, a fost inaugurată joi în prezenţa preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur.
Investiţia, în valoare de un milion de lei, a fost finanţată din fonduri alocate de Guvern şi CJ Suceava.
Secţia ATI dispune de 36 de paturi şi este deservită de către 80 de salariaţi, dintre care zece medici.
Flutur a spus că Secţia ATI de la Suceava este una dintre cele mai moderne din ţară.
El a precizat că, până în prezent, au fost modernizate 19 dintre cele 23 de secţii ale Spitalului Judeţean, iar până la sfârşitul acestui an vor fi finalizate şi lucrările de reabilitare a blocului operator.
Prezent la inaugurare, managerul Spitalului Judeţean, Vasile Rîmbu, a mulţumit pentru sprijinul financiar acordat de autorităţi în modernizarea Secţiei ATI, subliniind că investiţia era necesară cu atât mai mult cu cât va conduce la scăderea numărului de cazuri trimise în centre universitare şi deci la posibilitatea ca spitalul sucevean să poată fi reclasificat de la categoria III la categoria II. AGERPRES/(A - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Modernizarea secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost modernizată şi dotată cu paturi noi, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape un milion de lei.
Suceava: Secţia de chirurgie generală a Spitalului judeţean adusă la standarde europene cu 1,4 milioane de lei Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, vineri, la inaugurarea Secţiei de chirurgie generală din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, reabilitată şi modernizată conform standardelor europene, din fonduri alocate de administraţia judeţeană...
Alba: Secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă, reabilitată şi modernizată integral Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a fost reabilitată şi modernizată integral, printr-o investiţie totală de 1.250.000 de lei, dotarea fiind de nivel european, potrivit medicilor.
Gorj: Aproximativ 350.000 de lei, investiţi pentru renovarea Secţiei ATI a Spitalului Judeţean Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va fi inaugurată în perioada următoare, după ce a fost modernizată în totalitate, a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul interimar al unităţii, Vasile Stănculete.
Alba: O singură secţie ATI în judeţ, dotată însă la standarde europene Judeţul Alba dispune de o singură secţie de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), care poate asigura astfel susţinerea pacienţilor în stare gravă pe perioadă mai lungă de timp, respectiv cea de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, care este dotată însă la standarde europene.
Precizări privind secţia ATI a spitalului Floreasca din Capitală Primăria Sectorului 1 a efectuat lucrări de reabilitare şi igienizare a Secţiei Anestezie Terapie Intensivă din Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, în cursul anului 2009, precizează conducerea spitalului într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.