Cele mai citite
 


Traian Igaş cere verificarea angajaţilor Jandarmeriei şi IGSU care au intrat în concediu medical, pentru a nu fi disponibilizaţi
vineri, 16 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a cerut Corpului de control să verifice documentele în baza cărora câteva sute de angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au obţinut concedii medicale, la scurt timp după ce au fost respinşi la testele de evaluare pentru menţinerea pe posturi.
Oficialul Ministerului Administraţiei şi Internelor a declarat, joi, la Botoşani, că 291 de jandarmi şi 126 de pompieri au intrat în concediu medical.
'Avem foarte multe persoane care au intrat în concediu medical. Deja am dispus Corpului de control să verifice şi să vedem care este situaţia pe fiecare judeţ în parte şi să vedem cât de bine fundamentate sunt aceste decizii de a le acorda concedii medicale celor care urmează să fie disponibilizaţi. Majoritatea au luat concediu după ce au fost evaluaţi şi nu au trecut acel test de evaluare', a precizat ministrul.
Traian Igaş susţine că va dispune sancţiuni în cazul în care se va constata că angajaţii din subordinea MAI au beneficiat de concedii fictive.
Potrivit acestuia, din rândul jandarmilor vor fi concediate 1.015 persoane, iar din rândul pompierilor 1.127. AGERPRES - FOTO PE FLUX/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: 300 de elevi vor participa la Şcoala de vară pentru situaţii de urgenţă organizată de ISU Circa 300 de elevi vor participa, în perioada 11 - 26 iulie, la a şasea ediţie a Şcolii de vară "Prezent şi Viitor în Siguranţă", organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.
Botoşani: Nouă medici din spitalul judeţean nu mai pot prescrie concedii medicale Nouă medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani au pierdut dreptul de a mai prescrie concedii medicale, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul spitalului, Cornel Enache.
Şeful ISU Botoşani: Întreaga structură pentru situaţii de urgenţă este în doliu Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, colonelul Cristian Amarandei, şi-a manifestat, joi, regretul faţă de decesul celor patru membri ai elicopterului SMURD Iaşi care s-a prăbuşit în Republica Moldova.
Botoşani: Mai multe concedii medicale decât numărul de angajaţi Numărul concediilor medicale de care au beneficiat, în 2009, angajaţii din sistemul privat şi din instituţiile de stat depăşeşte numărul de salariaţi înregistraţi la nivelul judeţului Botoşani.
Botoşani: Tabără de vară pentru pregătirea elevilor în domeniul situaţiilor de urgenţă Botoşani, 27 iul/ Agerpres/- Un grup de 50 de elevi botoşăneni va participa la cea de-a şasea ediţie a Taberei de vară în domeniul situaţiilor de urgenţă, care se va deschide, de luni, la Botoşani.
Botoşani: Şcoala de vară în situaţii de urgenţă şi-a deschis porţile Şcoala de vară "Prezent şi viitor în siguranţă", organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, în parteneriat cu Instituţia Prefectului, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi filiala judeţeană a Crucii Roşii şi-a deschis, vineri, porţile.