Cele mai citite
 


Bucuresti, 15 septembrie 2011 – Medas ofera analiza PSA gratuit tuturor barbatilor de peste 45 de ani
vineri, 16 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Cu ocazia Saptamanii Internationale a Urologiei (12-16 septembrie 2011), Centrul de Excelenta in Urologie MEDAS lanseaza Programul de depistare precoce a cancerului de prostata, oferind  testare PSA in mod gratuit tuturor barbatilor cu varsta peste 45 ani.

Centrul MEDAS de Excelenta in Urologie beneficiaza de personal medical inalt calificat si de tehnologie de varf, fiind singura clinica privata din Romania unde poti efectua o serie de teste unice de diagnosticare precoce a cancerului de prostata: PCA3 - primul test genetic total neinvaziv pe baza analizei de urina, cea mai noua metoda de depistare precoce a cancerului de prostata; puncţia biopsie transrectala ghidată ecografic confirmată anatomo-patologic.
 
“Preventia este una dintre metodele cele mai eficace de a pastra un nivel bun de sanatate, iar programele de aducere la cunostinta publicului larg a problemelor la care trebuie sa fie atent sunt un mod de gandire pentru noi la MEDAS. Lansam acest program in speranta ca venim in ajutorul persoanelor care un acorda sufcienta atentie aspectelor de sanatate” – a declarat doctor Simona Iolanda Ateia, Directorul General al grupului MEDAS.
 
_________________________________
Deschizand prima clinica in anul 2003, centrul medical Medas este la ora actuala un lant de 6 clinici situate in Bucuresti (MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Dorobanti, MEDAS Titan, MEDAS Gabroveni) si Pitesti, dotate cu aparatura de ultima ora si avand un staff medical de 170 de persoane inalt calificate.
Dupa ce a deschis una dintre cele mai mari clinici (centrul MEDAS Unirea) la inceputul anului 2011, Medas se pregateste de deschiderea, la sfirsitul acestui an, a unui spital ce va avea ca destinație principală tratamentul chirurgical al afectiunilor urogenitale. Spitalul, ale cărui lucrări de constructie sunt într-o fază avansată, va avea 5 etaje, sectie de ATI si 3 săli de operatie dotate ultramodern prin care va putea oferi o gamă largă de tratamente chirurgicale cu profil urologic dar si estetic si reparator, inclusiv pentru sfera urogenitală, investitia totala ridicandu-se la circa 4 milioane de euro.
 
 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Clinica de Urologie a Spitalului Judeţean organizează Săptămâna sănătăţii prostatei Clinica de Urologie a Spitalului Judeţean Timişoara şi Asociaţia nonprofit 'Prof. dr. Petru Drăgan' lansează Săptămâna sănătăţii prostatei, o campanie de conştientizare şi de depistare precoce a cancerului şi hiperplaziei benigne de prostată.
Mureş: Screening gratuit de prostată la Clinica de Urologie a SCJ pe fondul creşterii cazurilor de cancer Şefa Clinicii de Urologie a Spitalului Clinic Judeţean Mureş, conferenţiar universitar doctor Martha Orsolya, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, reluarea programului de screening gratuit de prostată, pe fondul creşterii cazurilor de cancer.
O analiza simpla poate preveni bolile de prostata Gral Medical a incheiat in premiera un parteneriat medical pe partea de urologie cu Dr. Reddy's Laboratories.
Clinica de Urologie a SCJ Mureş, screening gratuit de incontinenţă urinară, campanie unică în România Şefa Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Mureş (SCJ), profesor doctor Martha Orsolya, a anunţat miercuri, că în perioada 25-27 iunie, la Târgu Mureş va avea loc un screening gratuit de incontinenţă urinară, acţiune unică în România.
Mureş: Screening gratuit pentru depistarea afecţiunilor urologice la bărbaţi Clinica de Urologie a Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş în colaborare cu Asociaţia Urologică 'Prof. Dr. Dorin Nicolescu' din Târgu Mureş a anunţat lansarea unui program de consultaţii gratuite care se adresează bărbaţilor cu vârste cuprinse între 50 şi 65 ani, pentru depistarea unor afecţiuni urologice...
Diagnosticarea cancerului de prostată va deveni mult mai eficientă cu ajutorul unui test de urină Procesul de diagnosticare al cancerului de prostată ar putea deveni mult mai eficient cu ajutorul unui simplu test de urină, conform unui nou studiu, transmite publicaţia Los Angeles Times.