Cele mai citite
 


Brăila: Preşedintele CJ, nemulţumit de degradarea lucrărilor efectuate la Ambulatoriul Spitalului Judeţean
sâmbătă, 17 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri că Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă ar putea fi inaugurat pe 15 octombrie, chiar dacă, între timp, au apărut o serie de probleme legate de parchet sau de pereţii interiori.
''Nici nu am apucat să îl inaugurăm şi cineva cu o cheie a zgâriat tot parchetul. În noaptea de luni spre marţi, a prins momentul că erau nişte uşi deschise, ca să treacă nişte doctoriţe să nu meargă noaptea prin curte, şi l-a zgâriat. Nici nu m-am dus să văd, ca să nu mă enervez. Eu i-am certat pe ai mei, în primul rând, pentru că trebuia şi ei să fie puţin atenţi, dar răspunderea este a constructorului, care nu ne-a predat lucrarea şi va schimba parchetul pe banii lui. Eu vreau ca pe 15 octombrie să îi dăm drumul acestui ambulatoriu. Cel puţin, teoretic, încercăm ca pe 15 octombrie să facem inaugurarea'', a declarat Stancu, într-o conferinţă de presă.
Preşedintele CJ este cu atât mai supărat, cu cât, în urmă cu câteva zile, un perete al ambulatoriului fusese măzgălit cu pixul.
''O să fac o şedinţă cu tot personalul medical şi am să îi întreb dacă mai continuăm sau ne oprim aici. Că dacă mâine dăm sălile de operaţie în folosinţă şi a doua zi se strică lampa, care costă o avere, atunci care este scopul să mai facem ceva? Facem precum vaca aia, care încarcă căldarea şi pe urmă dă cu piciorul şi o dărâmă. Nu e în regulă treaba asta'', a completat Stancu.
Modernizarea Ambulatoriului de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila se realizează în cadrul unei proiect finanţat din POR 2007-2013, Domeniul major de interventie 3.1 - ''Reabilitarea / modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate''.
Valoarea totală a proiectului este de 42.673.559,80 lei, din care 34.794.961,97 lei finanţarea nerambursabilă, proiectul se derulează pe parcursul a 18 luni, având ca obiectiv general îmbunătăţirea calităţii serviciilor de asistenţă medicală din judeţul Brăila şi din regiune.
CJ Brăila are în plan să introducă în cadrul Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţe un sistem de acces electronic pentru pacienţi, pentru a elimina astfel cozile de la uşile doctorilor.
Preşedintele CJ a mai spus că acest ambulatoriu are scopul de a tria pacienţii şi de a-i trimite la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) doar pe cei care reprezintă într-adevăr cazuri de urgenţă.
''Doresc ca ambulatoriul să rezolve 40% din cazurile care se prezintă la UPU, mai ales că este dotat cu trei săli de operaţie valide şi una de consultaţie, 13 ecografe, un Computer Tomograf 256, vârful de lance al tomografiei în momentul de faţă'', a mai spus Stancu. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat pe 19 noiembrie Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 milioane de lei, va fi inaugurat pe 19 noiembrie, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat în luna august Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, care are o valoare de peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat în luna august, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Inaugurarea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean, întârziată de repetarea licitaţiilor Inaugurarea Ambulatoriului de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, programată pentru data de 15 octombrie, va fi amânată deoarece execuţia lucrărilor a fost întârziată de repetarea mai multor licitaţii legate de aparatură şi mobilier, a declarat, vineri, într-o conferinţă...
Brăila: A fost inaugurat Ambulatoriul de la secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Ambulatoriul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, a fost inaugurat miercuri, investiţia urmând să deservească 11.000 de pacienţi pe an.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.