Cele mai citite
 


Ion Rotaru (PSD): L-am invitat la Comisia de sănătate din Senat pe ministrul Sănătăţii
duminică, 18 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a fost invitat să îşi prezinte săptămâna viitoare priorităţile mandatului în faţa membrilor Comisiei de sănătate din Senat, a declarat vineri, la Brăila, preşedintele acestui for, social-democratul Ion Rotaru.
''L-am invitat la Comisia de sănătate, săptămâna viitoare, pe ministrul Sănătăţii, pentru a ne prezenta care sunt priorităţile acestuia în mandatul pe care îl are, ce doreşte să întreprindă, care sunt obiectivele de organizare şi de funcţionare în domeniului sănătăţii, care sunt iniţiativele legislative pe care doreşte să le susţină şi cum crede că poate să aducă bani mai mulţi la sănătate, pe bugetul care urmează să se adopte în curând'', a declarat Rotaru, într-o conferinţă de presă.
Ladislau Ritli şi-a luat în primire mandatul la Ministrul Sănătăţii pe 18 august. AGERPRES/ (A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Comasarea spitalelor se face prin şantaj, afirmă preşedintele Comisiei de sănătate din Senat Senatorul PSD de Brăila, Ion Rotaru, preşedintele Comisiei de sănătate din Senat, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Ministerul Sănătăţii utilizează ''şantajul'' pentru a pune în aplicare hotărârea privind comasarea spitalelor, deoarece condiţionează clasificarea spitalelor şi acordarea...
Ion Rotaru: Trecerea CNAS sub auspiciile Ministerului Sănătăţii este o încălcare gravă a statutului Casei Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, Ion Rotaru, a declarat vineri, la Brăila, într-o conferinţă de presă, că trecerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) în subordinea Ministerului Sănătăţii este o încălcare gravă a statutului acestei instituţii.
Ministrul Sănătăţii despre moţiunea de la Senat: O autoacuzare a colegilor de la PSD Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Ministrul Cseke Attila a declarat, luni, la dezbaterile din Senat asupra moţiunii simple pe Sănătate, că aceasta ar reprezenta, de fapt, 'o autoacuzare' a social-democraţilor şi s-a arătat dezamăgit de esenţa şi scopurile acestui demers.
Senat: Ministrul Sănătăţii nu va fi membru al CSAT Plenul Senatului a respins, în şedinţa de luni, propunerea legislativă care modifica legea nr. 415/2002 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) în sensul ca dintre membrii CSAT să facă parte şi ministrul Sănătăţii, ca reprezentant al unui 'domeniu de mare însemnătate...
Alba: Ministrul Sănătăţii, acuzat de "management defectuos" de deputatul PSD Călin Potor Deputatul social-democrat de Alba, Călin Potor, membru în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor, a declarat, joi, că va solicita săptămânal demisia ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, acuzându-l pe acesta de 'management defectuos' şi 'comunicare făcută în bătaie de joc'.
Ministrul Sănătăţii despre dispariţia medicamentelor de pe piaţă: Suntem pe cale de a soluţiona această problemă Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a declarat luni că problema privind dispariţia de pe piaţă a medicamentelor din cauza reducerii preţurilor este pe cale de a fi soluţionată în cel mai scurt timp.